Šta joj/mu želite reći?

1. "Draga, kupi novine"
    ili
    "Volim te"
    ili
    "Kako si se usudila?!"
    ili..... ?

šta god mislite da joj/mu želite reći - recite.

ont:

Zašto jednostavno umesto svega ovoga, ne možemo se uselim u neki omanji stančić sa i gomilom zlatnih ribica?
    To bi bio takav raj.
    Mi i zlatne ribice.
    Za ove enormne količine novca koje trošim na hranu, mogao sam da kupim zdelu sa ribicama i da ih posmatram, da me smiruju.
    Hoću samo ovo:

http://www.wearepets.co.uk/fish/products_pictures/biorb-60-aquarium.jpg

2. Шта има брате?

3. Εισαι ο τι πιο πολιτιμο σιναντισα στο δρομο τισ ζοισ μου
    Θα μου λειπεισ

4. брлбрлрлбрлбрл!

5. ако у један бокал стаје три кофе воде а у други бокал стаје 5 кофа воде, како пресипањем из једног бокала у други да напуниш у једном бокалу 4 кофе?

да поновим, кофе су у питању не литри!

6. Sprštiš ih čekićem i naguraš nogama u bokal... Daj nešto teže bre

7. узмеш кофу напуниш је водом, преспеш. онда је опет напуниш, преспеш. и тако 4 пута. али, ко ће напунити 4 кофе водом јбт, си ти луд?

8. претерано серем... сам себе смарам

9. Popuši ga Jtu ponovo.Ili nije?

10. Желим јој рећи да сам заљубљен у њу, а нисам. Како то да урадим?

11. Pa kazi "Zaljubljen sam u tebe."

Dela, ne reci

12. А шта ако она неће да чује за то? Да ли онда треба да наставим да се дружим са њом, или..?

13. Šta te boli kurac kad ionako nisi zaljubet u nju.
    pa družite se, lepo je da se ljudi družu.

14. Reci: Skidaj gaće, neću ti ništa, a posle se možda i zaljubim.

15. Дружимо се већ доста дуго. Волимо се другарски, али ја се плашим да се полако заљубљујем у њу. Ал' добро, ако се заљубим, није ми никакав проблем да набавим много вутре и да не излазим из гајбе данима.

Reci: Skidaj gaće, neću ti ništa, a posle se možda i zaljubim.

+212 Пробаћу ово.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.