Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ако не постоји овакав топик, овде постујте кад вам затреба неки савет око рачунара и сличних џиџамиџа.
Елем, треба ми савет од неког ко има искуства с тим.
Пошто сам купио ТФТ монитор, онај стари сам морао да дисконектујем, тако да ми сад ничему не служи. Чувао бих ја њега, али живим у гарсоњери, па га немам куда и морам да га се отарасим, а уз то не бих да га поклањам за џ.
Колико може да се добије кинте од сервисера и људи који то откупљују? Капирам да је баш мало, али нећу за инат да поклањам.
У питању је LG Flatron ez T710BH. Скроз је исправан.
http://imag-bg.com/images/LGCRT.jpg
Probaj ovde:
http://www.pcberza.rs/oglasi/view.php?Cat=02&Grp=02
Mada koliko vidim takvi monitori se prodaju za 10 ili 20 evra.
Колико ја знам, за њега можеш да добијеш око 20-25 евра (евентуално 30). У ствари, они се половни за толико продају, а сад цена откупа зависи првенствено од онога ко откупљује и од тога колико он планира да се угради.
Ја ти предлажем да покушаш да га продаш на лимунду, можда боље прођеш :)
Тако сам нешто и мислио. :)
Хвала, Прсте и Маријана!
20-30 evra. Najvise. I tesko kod servisera, bolje probaj nekome da utopis. I ja imam isti problem. :)))
Pazi oglas:
21" Fujitsu Siemens BusinessLine 21P4, extra slika -30e
Tesko ces dobiti istu lovu za 17 inca.
Izvinite me na trenutak... odoh do Zemuna da kupim sebi novi monitor :)
Купих пре неки дан једну конфигурацију, али нешто зајебава.
Након покретања инсталације система, након једног минута добијам поруку ''No system disk present'', а исти диск је уредно пријављен у Биосу. Осим тога, хард производи и чудне звуке налик куцкању, у неправилним интервалима на пола секунде-секунд.
У питању је Samsung HD321KJ, 320/720/16 SATA.
Је л' иамо неко сличан проблем?
Да га враћам у радњу?
Vracaj u radnju
Ко ће сад да се цима у три превоза... хД
Mora da je promenio makinu. Javi Džime šta je bilo.
Нисам још променио. Требало би ових дана. Није кабл, покушавао сам с другим и исто је. Чује се овај звук, изгуглао сам:
http://www.dataclinic.co.uk/data-recovery-ticking-hard-disk-head-problem.htm