Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dajem nalog za blajv.
Dajem nalog za blajv.
Верујем да ће ти неко дати да му блајваш и без налога, сачувај налог кад ти је досадно да се занимаш. лолололо
hahahaha...sto ga iluzija doceka na noz :D, ja bih svoj dao za jedno hladno carlsberg pivo, meni je dosadilo biti autor, ne pise mi se, dam mu jos pun tefter ideja i uradjenih defki koje je meni mrsko pisati. neki su vec rekli, sve ovo je kaizenovo, ja bih platio zar par dana neki moderatorski, da vidim kako je to imati ogromnu virtuelnu prangiju , nije mi do sada nista odabrano iako sam 3 mjeseca na sajtu, zato moze i malo carlsberg pivo :)
А питање је, да ли би неко уопште хтео да купи налог?
Na Limundu bi neko kupio lololo
ja bih dao pare samo sa neke zanimljivosti sa pvt, po mogucnosti nesto kompromitirajuce :)
ne bih prodo, imam dovoljno para za nekoliko piva vikendom i sasvim sam zadovoljan
Дао бих га џабе оном попу што лечи наркомане, само да ме не бије.
Мада, знам да су куповали чипове за зунга покер. Додуше то сам сазнао тек кад сам пијан списако свих својих 130 милиона чипова.
Мом ортаку лик нудио нешто типа 200-300 фунти за неки курчев мач у вову. Има разних имбецила.
ima da, ja prodao svojih 10 miliona zinga cipova za 10 ojra, samo sto ih nikako nisam dobio, ali sam prodao :)
Brusa ne mogu da prodam, on ima neprocenjivu umetničku vrednost, ali imam dva dupla povoljno, može i zamena za tablu slanine :)
ja sam materijalista ipak :), nisam nista posebno ostvario sa profilom, lako bih ga prezalio :)
Продајем налог за сома! :Д
http://i.imgur.com/2sUJU.jpg
Искрено, ја бих свој налог дао једино за фрижидер пун Хајнекена
занимљивије је оно питање које је натнат поставила:
ЧИЈИ бисте налог хтјели да купите, и колико бисте дали за њега?
ај ту да вас чујем
ja bih uzeo neki moderatorski na 3 dana, samo da vidim kako je :)
Mogu ja, mogu ja, u, u, u, ja bi ODMAH kupio Vlasinarba, odmah :)
Samo mogšu!!
brus bas me zanima obrazlozenje za tu tvoju zelju :D