hahahaha...ja razmisljao da napravim dupli na kojem se ponasam kao mladi eldepeovac pun entuzijazma za tu politicku opciju, i koji prosvjetljuje ostale vukajlijase, zatupijele balkance divljake. jos izjavim da sam peder i niko me ne smije banovati, niko ne smije dirati seksualne manjine, eu tako rekla :D
drugi nalog, druga ip adresa, onda uradio ovaj, ocu pocnem sa cistom kosuljom, na ovom opet kostic sjebe, a ladno sam mogao ostati nebanovan, ionako sam miran, ovi lulini ionako neaktivni, mozda ti ih oni dzabe predaju :)
ја бих купио каизенов налог и мало почистио овај модераторски тим, свачега се ту накупило, лолек
паре нису проблем
купујем сљедеће налоге:
могша
гручо маркс
цепам атоме
провајдери нек ми се јаве на ПВТ. за цијену не питам, за број одабраних дефки/постера/реакција не питам
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/70/Terminator1984movieposter.jpg/220px-Terminator1984movieposter.jpg
лаиче, реци кога би почистио, па да ти сами испунимо жељу :)
пих, та нисам луд голом гузицом међ пијане Турке, отом потом, незахвално је прогнозирати ако ме разумеш
Laiče, javi mi se na PVT da se dogovorimo oko mog naloga bez posrednika.
шта ће ми твој налог, уосталом, рекао си да га нећеш продавати, каизенов мени треба
hahahaha...ja razmisljao da napravim dupli na kojem se ponasam kao mladi eldepeovac pun entuzijazma za tu politicku opciju, i koji prosvjetljuje ostale vukajlijase, zatupijele balkance divljake. jos izjavim da sam peder i niko me ne smije banovati, niko ne smije dirati seksualne manjine, eu tako rekla :D
Pa da rešimo to čišćenje, da se malo i ja omrsim - ti reče za pare da nisu problem, a meni je bitno samo da mi niko ne koristi nalog :)
Ajde? :)
lulo, mozes ostaviti linkove tih autora koji te zanimaju, trazio sam , ali ne mogu posto sam preko fona.
паре нису проблем тек после првог, а твој налог не могу метнути изнад камина, да гледам у њега, морало би се ту чачкати зере
ja prije mjesec dana spominjao da bih uklonio 3 moda, i onda dodje kaizen i ukloni 2 od 3, imam uticaja na sajt jbt.
ево змају, линковах ти у горњем посту
ЕДИТ: ал још ти овај један мод остао, који ти боде очи, уфуфуф
ostao, banovao me prije par mjeseci, a ja novajlija nisam ni znao da sam gresan bio.
ostao, banovao me prije par mjeseci, a ja novajlija nisam ni znao da sam gresan bio, fala za link.
evo koliko me jebe fon, i ne skontam da sam postovao.
Lažeš Nemanja, krvavi ti zubi - imaš samo jedan ban, vidi Veliki Brat sve :)
drugi nalog, druga ip adresa, onda uradio ovaj, ocu pocnem sa cistom kosuljom, na ovom opet kostic sjebe, a ladno sam mogao ostati nebanovan, ionako sam miran, ovi lulini ionako neaktivni, mozda ti ih oni dzabe predaju :)
Продајем дупле налоге. Цена по договору.
ЕДИТ: Договор на теми. Ништа на пвт. Муљаже стоп!