Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?

1. 135 000 dinara. Po kursu dinar-euro 120-1.

2. 200 evra + karta za groblje 50 evra

3. Svoj bih dao za 30€ za koliko sam prodao i prošli a tuđi bih kupio za 5 za koliko sam kupio i ovaj.

4. 50 jure svih par komada.

5. Meni jedan lik pre dvadesetak dana šalje poruku baš s tim pitanjem...ja dok sam video poruku,prošlo je dosta vremena i onako po inerciji ga pitam,jel to neka zajebancija il šta je?Posle malo razmislim,pa mi padne na pamet da je čovek možda bio ozbiljan,razmišljam koja bi cifra bila prigodna i tako to...na žalost nema njega više da se javi,a posle vidim i da je trajno banovan,i tako propade moja šansa za zaradu ova krizna vremena...mada svoj nalog dosta cenim,verovatno se i ne bi dogovorili.

6. Nemam pojma, ne znam ni kako da procenim vrednost svog naloga. Ima li nekih procenitelja ovde? Mada imam samo ovaj jedan za koji sam vezana, bilo bi mi žao.

7. 200 evra i ja srećan :)

8. 2000 dinara, al u novcu, nikakvi krediti za mobilne i kompenzacija u vidu porculanaca klikera i polovne garderobe i tako to, samo novac, dve crvene.

9. 200 jura, ne zbog naloga, već zbot peveteja.
    Šalim se, ko meni šalje pvt, tako da za 10 dinara.

10. Ја бих дао сомундару да ми на налогу пише да сам регистрован 2010. или раније, па да модератори виде да сам стари члан а немам ниједну дефку у одабранима. ОДАБРАН ДА БУДЕМ

11. Bilo je pre dva meseca za 6400. U međuvremenu su mi odabrali pun kurac reakcija, i definiciju. Dajem ovaj i dupli (prosek isto 70) za 4850 dinara.

12. За две расне курве.

13. jedan nosi 10 piva,a druga 10 ćevapa.

14. Sve tuđe naloge bih prodao za po dinar. Svoj nalog ću u jednom trenutku poslati u zasluženu (?) mirovinu.

15. ja vise volim gotovinu.ne ante.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.