Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ја од 2000године слушам само БС и нисам досад пропуштао концерте,а Заз ми се лично не свиђа, имају пар одличних песама, али о укусима се неда расправљати.
Ко није стиго да види пост на претходној страни, ево да му учиним.
slatka je. fino priča francuski.
лоло шта? хахахаахаха
Hahahah fino prica francuski :D
Какав школски пример патишпањ поста. лолоооло
наш која патишпањчина из уџбеника лололо
а и панинаров пост је јак, матори наш како причам српски разбијам лоло
ružna je kao da je Francuskinja...
Ima glas kao tinejdžer koji mutira.
Шта рећи, кад са Валсрбендом морам да се сложим...
Prco bih je kao šuntav.
Цура пева па расипује, иначе слушам тотално другу врсту музике али сам се навук'о на ЗАЗ и
.
E da, i ne peva toliko loše iako su joj tekstovi pesama njesra i hipsteraj.
A što vam je toliki problem da kažete da volite Zaz, i da je slušate? Nije to sramota.
Jer ovo kao da čitam izjave nekih homofoba: pederi su bolesni - za svaki slučaj da ne pomislim da sam ja jedan od njih. Opušteno, to je samo muzika, ne postaje se tako hipster.
Možda u tome što je ne slušamo? Mada ima jednu dobru pesmu, ne znam kako se beše zove, a i ona druga joj nije loša.
Aминујем! Али да пева пева, ту нема даље! Да пева неки џез била би још боља ал' курац, не може џез да се прода као овај хипстерај што рече Роки.
јесам ли ја једини који презире како она пева? њен глас ми је одвратан, девојка крешти
vjerovatno jesi. cura divno pjeva.
možda vas šokiram izjavom, ali jedna je Edit Pjaf...
Dobro, dobro, ped... hoću reći Zaz ne valja. :) Znači, to "veselo-cvrkuću-ptičice-hrapavo" je vip verzija "kako onaj mali Stanković ima hit". I još na francuskom. Otmeno, a nije šatra. Nego Arena, nivo, a ne Palmin Betoven, jer drugačiji smo. Prepoznajemo kvalitet, mora da jeste - i tako dođemo do brojke od 4 miliona pregleda na yt-u. Ima logike.
Друго време, друга се музика тражи али се опет све враћа на исто, у праву си :)
Рођени ти иди онда па слушај оне грандове курвештије, оне не креште, него се криве ко свиња пред клање. ~~~~АаАаАаАаАаАаАаАаАаА~~~~ к'о да им је вибратор заглављен у гузицу. Ова цура има пре свега КВАЛИТЕТАН глас и користи га на најбољи могући начин, мањкају јој текстови (субјективно мишљење).
Заз говно, ЛАна Дел Реј кобјашњава. Заз је за старије генерације, не постоји та социопацка линија, гнев, неуротичност у њеним текстовима, превише је хипстер и хепи, добра стара времена трип.