Prijava

Šta mislite da pokrenemo akciju u kojoj bi svakoga dana imali neku reč, pojam, izreku štagod, koja bi bila glavna tog dana i da svako da svoju definiciju na to nešto?
kako ne bi bilo svađe oko teme dana, hajde da se vidi kako bi to sve funkcionisalo. Ko bi birao te reči, itd.

ali prvo da vidim koliko vam se ovo čini zanimljivo uopšte...

мени се чини мудро. предлажем да прву реч бира онај ко има највише дефиниција о чаку норису или да се извлачи из бубња. онда потом, ко буде имао највише дефиниција на тему дана да бира тему за сутра. могло би и ко има дефиницију са највише поена али је поента доказано у квантитету :) већ видим појединце како се по цео дан опседају да смисле што више небулоза о дуван чварцима или алану чумаку... сјајно

Ок је идеја само ће бити зајебано... Неко ће кад тад рећи Цхуцк Норрис... е тад смо га угасили :Д

nek kaže neko chuck noris, ali glavno pravilo je da nema ponavljanja reči. tako da izdržimo jedan dan i onda happy days :)

Сурови мудро збори.

цоол је идеја ај ко ће да крене? :)

Мислим да је то мало зезнуто спровести јер не иду сви људи на форум и нису обавештени. А супер је и због још једне ствари, људи ће видети све дефиниције једним кликом па неће остајати непрочитане.

da, mada minus kod ovoga je što ako svi krenemo da definišemo to nešto, velika je verovatnoća da će isuviše brzo otići iz tag clouda ove neke druge. možda na neki način da se doda to na sajt. ali to je dodatni posao ćaletu. ajde brejnstormujte malo majku mu:)

ali opet, evo recimo u trenutku pisanja ovoga emancipovana ciganka je poprilično aktuelna na ovaj način. neko se prvi setio(mrzi me da gledam) i sad se izrodilo 4-5 novih ciganki... ovako bi se to samo ozvaničilo, omasovilo, i dobilo formu neke kolektivne igre. blah

pa ne znam ko bi mi mogao da bira rec ali nju bi kaizen mogao da stavi negde iznad ili ispod pregleda...samo sto kada bi imali to tematsko definisanje prestalo bi da bude nekih drugih originalnih definicija i mnogi bi se utrkivali da definisu sto vise na temu zadatog pojma i ne bi bilo smisla da se postavlja pravilo koje je neko predlozio negde-da je dozvoljeno da se neki pojem definise maximum 2 dnevno :)

па ја сам то реко да се појам дефинише 1-2 пута дневно, али би онда правила ове игре могла да се измене да следећу реч говори онај који има највише палчева на горе на дефиницују која је била задата за тај дан. Тако има више смисла јер би иначе ја могао 20 пута да излупам нешто по тастатури и да победим...

da,a i bilo bi bolje da mogu samo 2 definicije na zadatu temu pa da se vidi ko je pravi kreativac! :)

У праву си, јер било би теже да се манипулише препричавањем вицева, анегдота и да се преписују фазони са разгледница јер је тем задата... онда се не би толико појављивале ни теме типа "бисери са часова" и слично.

Сад би могло то да заживи опуштено.

Evo i ja sam napisao to jest lupao sam, ne znam ni sta sam napisao da budem iskren http://vukajlija.com/soljica/114347