Шта дезинформишете људе. :) Није упао (није он хакер, јебеммумиша), већ је украо шифру од Крајинг најф и побрисао пар стотина дефиниција, онако насумично, мајмунисао се по модфоруму, предлагао неке чланове за модераторе, скидао хејт/лајк, ко зна шта све не, закључавао теме на форуму и слично. Не могу да верујем да неко још увек о томе дискутује. :)
A da se otvori posebna tema o tome i tamo sve izađe na čistac? Majku mu nemojte oftopikovati ovoliko...
А кога боли курац, реално? :) Зајебавали се људи с компујтером у тренуцима недостатка живота и то је то. Свакоме се деси. Не знам чему толика фрка око тога.
А кога боли курац, реално? :) Зајебавали се људи с компујтером у тренуцима недостатка живота и то је то. Свакоме се деси. Не знам чему толика фрка око тога.
Zinulo ljudima dupe da tračare a kako nema više novog, vraćaju se na to, a i realno smaraju sa takvim pitanjima.
Samo da pitam Kostića, zar ti nije bilo ni na kraj pameti da pogledaš da li je tad kaizen bio na sajtu? Pošto je bilo gomilu razloga da to pogledaš a nisi.
Nije bio aktivan 20 minuta.
Ali ne, ti oces poster da napravis, derle jedno.
Koji poster sam ja napravio?
ti si derle, oces da izigravas "kaiznovog egzekutora" i kacis postere okolo, da paradiras
Шта се нервозирате и расправљате, јака ствар. Није било никакво превелико срање као ономад са ЈТУ-ом и као са Блекијевом смрћу. Проблем је решен, Змиа је прописно кажњена за неодговорност у виду дозвољавања другим члановима да користе модераторски налог (било је крајње време да се заустави то извођење бесних глисата), те је она извукла дебљи крај. Ти си, Костићу, супер прошао. :) Да сам ја којим случајем још увек мод, као што нисам, добио би ти банану у трајању од недељу дана за то зајебавање и још месец дана бонуса јер си и раније правио проблеме. Право је чудо што те рецимо Пеки или Мрмун нису гаговали до балчака. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pobrisao je gomilu odličnih defki i još par sranja uradio, a da li je upao Nožu ili Litijumu to već ne znam...
Шта дезинформишете људе. :) Није упао (није он хакер, јебеммумиша), већ је украо шифру од Крајинг најф и побрисао пар стотина дефиниција, онако насумично, мајмунисао се по модфоруму, предлагао неке чланове за модераторе, скидао хејт/лајк, ко зна шта све не, закључавао теме на форуму и слично. Не могу да верујем да неко још увек о томе дискутује. :)
Jebi ga, ja morala pitati, nisam bila pristuna kada se to desilo i nikako da saznam šta je bilo. :)
А да ја вас нешто питам- јел ви можете да уградите ПРАВУ капију на сајт?
Džimi nije sad fora o JTU, to je samo ona pitala, inače se radi o sranju koje je Kostić napravio na Zmijinom nalogu...
А јел Крајинг Најф размоводан после тога са ЈТУ?
Ма, лажу вас, то је све ЈТУ-ово масло. :)
Је.
A da se otvori posebna tema o tome i tamo sve izađe na čistac? Majku mu nemojte oftopikovati ovoliko...
Џими, сунце ти, 'де се дену са сајта, нема те? Помислио сам да си решио да се Абраксусизујеш...
КОСТИЋУ ЗАЈЕБО СИ ЗМИЈУ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vwxH9gN-jpo&NR=1
Одмор, Томе, одмор. Знаш како ти кажу кад упишеш музичку школу - ''И тон, али и пауза''. :)
Na fejsu je Kostić stavio ovu sliku, a JTU-a nema već 5 dana...
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208464_2015836917162_1281011452_2442335_6646096_n.jpg
Zinulo ljudima dupe da tračare a kako nema više novog, vraćaju se na to, a i realno smaraju sa takvim pitanjima.
Док не упадне у Пентагон, није фаца.
urrade odličan klip! :D:D
đimi se vatija! ekvilibrijum je ponovo uspostavljen... :)
Nije bio aktivan 20 minuta.
Koji poster sam ja napravio?
Ponavljam pitanje iznad.
Realno, debelo si zasrao stvar igrajući se Stefane. A ti to dobro znaš. Skidaj gaće BOBO lololo!
Све време читам наслов ''Змиа није таква''. :D
Шта се нервозирате и расправљате, јака ствар. Није било никакво превелико срање као ономад са ЈТУ-ом и као са Блекијевом смрћу. Проблем је решен, Змиа је прописно кажњена за неодговорност у виду дозвољавања другим члановима да користе модераторски налог (било је крајње време да се заустави то извођење бесних глисата), те је она извукла дебљи крај. Ти си, Костићу, супер прошао. :) Да сам ја којим случајем још увек мод, као што нисам, добио би ти банану у трајању од недељу дана за то зајебавање и још месец дана бонуса јер си и раније правио проблеме. Право је чудо што те рецимо Пеки или Мрмун нису гаговали до балчака. :)
Banana je kriva .
Milostiv sam ovih dana. Mir s vama, deco moja.