IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ma je l' zna neko kako da instaliram ovaj program conectify hotspot?!
    mene nešto zajebava
    i, je l' ima još neki program na taj fazon?

2. Nije statički ip nego obično kablovski modemi su ograničeni tako da može da im pristupi samo jedna MAC adresa koja je registrovana.

Šta planiraš sa tim conectify?
    Ako koristiš win7, imaš opciju ad-hoc mreže (if that is the droids you are looking for).
    Ako ti je cilj da emituješ signal i deliš svoju internet konekciju putem wireless kartice onda ti je to to.

3. joj, je l' te mrzi da mi to malo bolje pojasniš, stvarno ne'am pojma?
    elem, imam win7, kako da podesim to?

4. Petljao sam pre sa tim Konektifajom, ali me isto nešto zezao.

Elem, imaš po jutubetu uputstva, npr ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=5EPHgWonJps

5. Kako neće? Guglaj onda "how to establish ad-hoc connection on win7"
    Ako neće odmah onda moraš na kratko da isključiš wifi karticu pa da je ponovo uključiš. disable-enable

6. 1. kad pokušam to sa yt klipa, neće, svaki put iskoči neki error
    2. kad pokušam to sa ad-hoc, uopšte ne postoji ta opcija ad-hoc connection međ' ponuđenim :/

7. Lele, nije valjda da imaš Windows 7 Starter?

8. Kod Windows Startera nema ad-hoca, jer je to najslabija verzija sedmice. Verziju možeš proveriti desnim klikom na Computer i onda properties.

9. postoji i u win8 a ne u win7. Samo što šupci to iz nekih sebi poznatih razloga pokušavaju da sklone od prosečnog korisnika.
    http://www.addictivetips.com/windows-tips/wireless-ad-hoc-network-in-windows-7-starter/

10. Haha, koja glupost.
    Mada, s obzirom šta su inače sve planirali da zabrane u starteru, ovo je još i benigno.

Eto, Vidro, imaš ad-hoc opciju preko searcha u start meniju.

11. Ajde manje više što su to u starteru sedmice izbacili odnosno, nisu izbacili nego su nekako zataškali ali što su to uradili u win8 (ultimejt ili kako je veće zovu ovu najkompletniju). Tu isto postoji ali moraš već da se služiš sa command promt

12. imam windows ultimate, sacam vidjela

13. Pa kako onda nemaš ad-hoc, lebac mu? Mora imati. Nađi u startu.

Skroluj :D

14. našla.
    ev napravila sam konekciju i sve, čekam da proradi kod cimerke, nešto neće da se konektuje :/

15. Vidi li se mreža sa njenog kompa? Trebalo bi da stoji među detektovanim vajerlesima.

16. vidi, al kad se konektuje piše "limited" i ne radi joj net.
    meni piše waiting for users, i kad se ona konektuje piše "connected".
    ona ima osmicu, ima l' to neke veze?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.