IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Winamp...
    Moj brat je tako kontroliso..

2. Dobro sale stavio sam winamp i na fonu i sta sada kako da to podesim?

3. Uparis lap top preko blututa i sa telefona pustas pesme.

4. Preinstalirao sam komp pa me interesuje vase misljenje koji je anti virus najbolji? Do sad sam koristio NOD...

5. Који ће ти то курац

6. Ја терам њиндоњс 7 без икаквог антивируса скоро пуне две године и ради ко да сам га јуче инсталирао

7. Иста ствар као Ретард, мислим да је са њим доша' онај Мајкрософт Сикјурити Есеншл и ама баш ни једног јединог проблема нисам до сад имао

8. Ja trenutno koristim Avast na win 8.1 i na fonu, a koristio sam avast i na win visti i xp. Nikada nikakav problem nisam uocio.

9. E ovo je dobro. Retard održava security awareness level 99 i ne koristi antivirus, a I don'care brižljivo ažurira Avast.

10. Brate ja sam Avastim zadovoljan, slabo nesto skidam sa neta a i ne posecujem svakojake stranice. Tako da mi je avast dosta

11. E ovo je dobro. Retard održava security awareness level 99 i ne koristi antivirus, a I don'care brižljivo ažurira AVAST

Hah, zanimljiva dosetka ;-)

12. Mala nedoumica: trebam kolegi zamijeniti wireless karticu u laptopu. Nakon zamjene, treba li reinstalirati wifi drivere, te ukucati šifru pri prvom konektovanju ili će sve to ići po sistemu samoupravljanja?

13. Pa ako menjas karticu sa identicnom, moguce da ce sve proraditi. U protivnom mora da se ubacuje sve.

14. Tako i bješe, Jericho. Samo je tražio password, što sam i očekivao, ali kontam, da prvo pitam ovaj ovdje svekoliki trust mozgova ;-)

15. Sad me zanima, hoće li se kartica osjećati odbačeno i nevoljeno, treba li da nagovorim cpu i ram da je dočekaju kafom, a disk i grafa da odu po janje, rakiju i buket ruža, dok se kuler i zvučnici pobrinu za atmosferu?

P.S. Razvio sam novu disciplinu, sociologiju hardvera LOL

16. Primio sam mejl sa atacmentima, pretpostavljam da su fotografije u pitanju. I kada kliknem da otvori taj mejl mozila se tako zabaguje da moram da je ugasim (pojavi se ono not responding i tako stoji dok ne ugasim mozilu). Nekoliko puta sam pokusavao i svaki put isto se desava. Nikad nisam imao problema sa mejlom u kome su slike, do ovoga sad, mada ne mora da znaci da su slike uopste problem.
    U cemu moze bit problem?

17. Koji mail, gmail? Otvori gmail.com kao plain html - mail.google.com/?ui=html‎

18. Opet isto. Da, gmail je.

edit: nije isto, oznacio je mail kao da je procitan, ali nije ga otvorio.

19. Eo ja se nakanio da kupim novi tv, pa da vidim, pošto za jedan koji me interesuje na par sajtova piše da nema wifi, dok na lg-jev piše da ima ali piše

Wifi spreman/ugradjen - ugradjen

pa mi nije jasno koji je to kurac

http://www.lg.com/rs/televizori/lg-47LA620S-smart-3d-tv

20. pa mi nije jasno koji je to kurac

Који су курац уопште телевизори са вајфајем?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.