IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Има неки курац, прије сам користио Оперу 11 и кад сам инсталиро ову сав букмарк осто, ал не могу да га бришем...

Kako ne može? Inače, kod Mozile se bukmarkovi i sva ostala podešavanja nalaze u App data, to ti je u c:\Users\tvoj naziv\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\. Uđi u Total Commander i podesi da se vide sakriveni fajlovi, a onda pročačkaj po App data i romingu pa obriši podešavanja ili šta već, verovatno Opera ima sličan fazon kao Mozilla.

2. pošto je zadnji post na strani da za svaki slučaj ponovim pitanje

zna neko proveren servis za laptopove u Bgu?

3. mislim da radijacija voli da se bakće sa laptopovima al on je tu neka okolina. Izgnjavi ga možda i saznaš

4. Radijacija je neki Vrčin ili tako nešto, Kaluđerica, Grocaka

5. Nije.
    MIslim da je Dinča

6. Windows mi šalje poruku da nije genuine. Rade mi je slao jedno programče za sređivanje toga odnosno krekovanje ili šta već ali sam ga negde zagubio. Zna li neko na šta mislim i bi li mogao da mi pošalje linak ?

7. nađi win7 ili win8 activator (koji li već koristiš).
    Igra li ti reč "google" neku ulogu?

8. Pušim mu kurac, ne mogu da nađem neki koji nije virusan

9. pa ti koristi onda linuks

10. Brate ako imaš siguran link pošalji mi ako nemaš nemoj me jebati.

11. Može neko da mi pošalje link s daunlodom do nekog ULTRA REALISTIČNOG 3D MUNJE SKRIN SEJVERA AKVARIJUM S RIBICAMA i tako nekih sličnih, može i neka priroda, vatra, oluja, kiša, gromovi i tako to, a da NISU JEBENI DEMO i da SU SKROZ BESPLATNI, a poželjno je i da ne sadrže koji malver :)

12. pa manijace kucaj na torentima, neko je sigurno okacio negde

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.