Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja sam reko ne moze, dakle sad ne sme ni sam da trazi. Kraj price.
ne smem
Za koliko bi mogao da prodam stari komp tj. samo kuciste.
Ova je konfiguracija:
Procesor barton 2500+
Graficka fx5700 128 memorije
Ploca asus al ne znam tacno oznaku mislim da je a7n8x-x
512 rama
120 hard disk.
U svoje vreme bio masina a i sad radi, bas sam pre neki dan odigrao far cry bez problema.
Značajno ispod 100 jura, osim ako nađeš nekog pogodnog za dranje
Pa tako sam i racunao otprilike. Jel mnogo 70 da trazim?
ako toliko uzmeš, dobro ćeš proći, slabe su mu specifikacije
znaš kakvih ima kompova za 50 eura
Evo ovaj npr. sa monitorom je 80 eura
još u radnji, godina garancije
2048 MB RAM, 160 GB HDD, SFF + LCD Monitor 19 inch; Garancija 12 Mjeseci
Detaljni opis
Model Kucista: DELL GX620 Desktop
Procesor: Pentium D Dual Core
Brzina Procesora: 2x3,0 GHz
Radna Memorija: 2048 MB RAM DDR2
Hard Disk: 160 GB
Portovi: 8xUSB, 1xLPT, 1xRS232, 2xPS2
Grafička; Integrirana
Ostalo: Zvucna i Mrezna Karta
Lcd Monitor; LCD Monitor 19 inch
http://rbcomputer.pik.ba/artikal/12472607/dell-gx620-dualcore-2x3-0-ghz-lcd-19/
Ja sam nedavno prodao stari komp za stotinak jura, konfiguracija: Intel dual core e2200, grafička GeForce 9500, 512MB, 160 GB diska.
Traži 70, spremi se na spuštanje.
solidan ti bio zero, samo malo rama :)
E, nisam napisao, to je memorija grafičke, inače 2GB rama :D
Ono, nije da sad imam neku aždaju: malo je bolji procesor, grafička je vrlo dobra, disk veći i duplo više rama.
dobar je onda bio, sasvim solidan
Pa kakvu si onda aždaju kupio, ako ti je ovo "malo" bilo? :D
EDIT:
Aha, sad vidjeh ovo za novi komp. lol, pade nam aždaja na pamet haha
Biloje tu još nekih faktora, uglavnom: premali HDD i RAM i slaba grafika za Tomb Raider 2013, pa je bilo samo jedan dan: Ne radi ovo dobro, kupujem novo!
A imao sam i neku šemu da uzmem novi komp, pa se sve spojilo :D
A na poslu imam baš aždahu i5 procesor i 8GB RAM-a, to bi bilo dobro isprobati sa nekom razvaljotkom od igre :D
mhmhmhmhm, dobar ti posao :)
gde radis kaunte ako nije tajna?
U visokom školstvu, da se tako kulturno izrazim. :D
Ja sad uzeo novi po radijacijinoj preporuci. I3 3,4 ghz, 8giga rama, AMD Radeon R7 240 2GB DDR3 i imam ga tek par dana al probao sam cod ghost i super radi.
Koliko te je para izašlo ?
pa po ovome sto je napisao u postu bar 60 000 cenim..
Lap sa takvim procesorom bez grafe i sa 4gb rama nema ispod 40k.
Jos ako je 19ica ekran, moze i vise da ode..
Trenutna konfiguracija:
AMD Athlon II X2 270 (Dual core) 3.4Ghz
2gb ddr2 ram
maticna: ASRock > N68C-S UCC (Ima PCI Express x16)
Treba mi neka best buy graficka, tj. neka graficka koja vise nudi nego sto kosta. Posto imam integrisanu i ima da se besim jer nista zivo nece da radi, a i normalno je da nece da radi, cak sam zadovoljan kako gura. Predlazite graficke do vrednosti Slobodana Jovanovica (5000din), a moze i do 4000 ako ima nesto dobro, posto sam trazio ali jos uvek se ne razumem u to sta se trazi kod grafickih kartica.
Najbolje da uzmes neku polovnu, ali od nekoga koga poznajes, jer ti je procesor odavno pregazen + furas sporu DDR2 memoriju - ako planiras da nabudzis celu konfu kasnije, da ti ostane nesto jaca grafika. Verujem da moze da se nadje 6850 za te pare, mozda koji evro vise. Ako ne planiras da budzis novu konfu, onda slobodno idi na novu do 4000, jer procesor ionako ne moze da isprati ni nju, a kamoli nesto jace.
Pa cilj je da uzmem za pocetak 4gb ddr3 i neku graficku, pa HDD pa procesor na kraju, tj. cilj je da promenim sve. Hvala na predlogu. Ipak je bolje da sacekam jos malo pa da dam vise para za bolji kvalitet i za nesto sto ce moci da se nosi sa zahtevima igrica duze vreme.