IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Gledanje u bios ti je ko gatanje u šolju, saću da ti bacim na pvt.

2. Hteo bih da kupim neki laptop, do 40.000, ali se slabo razumem u laptopove. Ima li neko preporuku ko koristi laptop i razume se u njih.

3. Krajsleru, za šta ti treba laptop?
    NAPOMENA: Riječ "igre" nije dozvoljena u odgovoru.

4. Ne, brate moj, igrice sam prestao da igram u 12., a počeo u 11.
    Jedino na fejsbuku, ali to je drugo nešto. Znači klasika, da dobro šljaka, da ne koči na youtubeu, kad gledam lajv strimove... Da ima solidnu memoriju...

5. Za te pare mozes bas dobar da kupis. Vidi lap top centar bili su najjeftiniji. Mada koji ce ti kurac lap bolje uzmi desktop. A mozes msi,koliko ja znam dobra im baterija i imalo je pre garancija cini mi se tri godine. Ja sam uzeo asus a52j cini mi se da je ta oznaka pre par god za 44000 a tad je bio jaci i mogo dosta igara da tera a radi i sad. A ako neces da igras igrice nesto preterano uzmi 17 inca, ja sam tad uzeo manji ekran da bi uzeo jaci lap top. Uglavnom, zavisi sta ti treba ali ja sam uvek za desktop.

6. Da li bi meni dali na rate? Imam 19 godina a nigde ne radim...

7. U Seltiče, ovaj deluje jebački.
    Jebem mu mater, juče tražim po netu laptopove, i tako gledam cene, kad nabasam na neki što košta 600.000 (?!). Pa šta taj radi? Pravi mi doručak?

8. A i za to sto tebi treba, laganica mozes da uzmes i za 30000 i da sljaka. Isto pre tri godine za 29000 bio jedan msi i sve to obavlja. A obavezno uzmi 17' kad vec neces neku ekstra jaku masinu.
    Evo ti pa vidi sta imaju
    http://www.laptopcentar.rs/

9. jebem ti ljude koji nisu igrali nikad svet vorkrafta i druge video igre

10. Svet vorkrafta je go kurac. Vorkraft 3 je bila igra i po. Al svejedno, jebes ljude kojima je najveci gejmerski domet igranje farmvila i pasijansa.

11. Pes petica jedini domet.
    Ostalo da sam igrao zaglupeo bih.

12. Taj od 600.000 isto traje kao i ovaj od 40.000, možda i kraće, znajući za neraskidivu vezu između skupe robe i bahatosti kupca iste te robe ;-)
    Ovaj Lenovo se pokazao dobro, ako hoćeš 15 inča, uzimaj.

EDIT: 15 inča dijagonale ekrana sam mislio.

13. first person shooter

nekoliko mesta praznih onda strateske igre i sportske simulacije

14. NAPOMENA: Riječ "igre" nije dozvoljena u odgovoru.

Ako imas kintu mozes i to da odgovoris...
    Evo ovo mozes da koristis za sve sto pozelis.

http://www.winwin.rs/laptop-i-tablet-racunari/laptop-notebook-racunari/laptop-asus-g750jh-cv144d-17-3-fhd-intel-quad-core-i7-4700hq-32gb-1-5tb-gtx780m-4gb-b-1184805.html

15. Jebote, ako Krajsler posluša sve naše prijedloge, desiće se sljedeće: kupiće običan, gejmerski laptop, po cijeni od 640.000, na rate, imaće 15-17 inča (kako se kad gazdi digne kurac) i biće zajednički proizvod Lenova i Asusa ;-)

16. Imam katastrašan problem. Mislim da mi je Chrom nekako ujebao interner. SAČEKAJ OBRAZLOŽENJE.
    Logujem se normalno na vukajliju. Ugledam definiciju. He he smešna definicija. Kliknem plus. ODVODI ME NA JEBENU STRANU SA URL-om VUKAJLIJA.COM\NESTONESTO\Definition KOJA JE PRAZNA. PROBAM OPET - ISTO. ODEM NA ČET DA SE ŽALIM. DŽABE, NE UČITAVA POSTOVE. JA NA FORUM, pogledam desno, vidim da su ujebana vremena postova, nije u formatu "pre 10 sati", nego tipa "2014-05-27 23:58:59 +0200".

Izadžem pa udžem ponovo za početak. Tada mi ublokira net. Imam prijem ali ne mogu da ostvarim konekciju. Pošto mi se slično dešavalo i pre, okrivim gugla hroma debilnoga. Eliminišem ga iz sejf moda. Sredim registre, i memoriju CClenaerom. I sve piči najnormalnije.
    Startujem normalno. Vratim hrom. Radi 10 minuta i opet isto. Ponovim radnju, samo što ovog puta ne instaliram gugla hroma debilnoga. Vratim se i otvorim mozilu, probam jućub - otvori stranicu ali ne može da učita video. Učitava učitava ali ništa se ne dešava drugo. Komenari se isto tako "učitavaju. Pređem na operu, isti kurac. Delimično otvori stranu i zabode.

Tu dođem do zaključka da : NEŠTO ME JE SJEBALO PA NE MOŽE DA SE ODRŽI SLOJ SESIJE!

Slažete li se i šta mislite da je krivo majku mu jebem da mu jebem krbuljastu ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.