IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Imam katastrašan problem. Mislim da mi je Chrom nekako ujebao interner. SAČEKAJ OBRAZLOŽENJE.
    Logujem se normalno na vukajliju. Ugledam definiciju. He he smešna definicija. Kliknem plus. ODVODI ME NA JEBENU STRANU SA URL-om VUKAJLIJA.COM\NESTONESTO\Definition KOJA JE PRAZNA. PROBAM OPET - ISTO. ODEM NA ČET DA SE ŽALIM. DŽABE, NE UČITAVA POSTOVE. JA NA FORUM, pogledam desno, vidim da su ujebana vremena postova, nije u formatu "pre 10 sati", nego tipa "2014-05-27 23:58:59 +0200".

Izadžem pa udžem ponovo za početak. Tada mi ublokira net. Imam prijem ali ne mogu da ostvarim konekciju. Pošto mi se slično dešavalo i pre, okrivim gugla hroma debilnoga. Eliminišem ga iz sejf moda. Sredim registre, i memoriju CClenaerom. I sve piči najnormalnije.

Startujem normalno. Vratim hrom. Radi 10 minuta i opet isto. Ponovim radnju, samo što ovog puta ne instaliram gugla hroma debilnoga. Vratim se i otvorim mozilu, probam jućub - otvori stranicu ali ne može da učita video. Učitava učitava ali ništa se ne dešava drugo. Komenari se isto tako "učitavaju. Pređem na operu, isti kurac. Delimično otvori stranu i zabode.

Tu dođem do zaključka da : NEŠTO ME JE SJEBALO PA NE MOŽE DA SE ODRŽI SLOJ SESIJE!

Slažete li se i šta mislite da je krivo majku mu jebem da mu jebem krbuljastu ?

2. Dva puta sam postavio jer me je prvi put odvelo na stranu sa html kodom stranice koja šalje komentar.

3. UOPOMOOOOOOOOOOĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Ćao, mladi luče!

1. Deinstaliraj sve pretraživače,
    2. Nađi prvo drajvere na netu,
    2. Deinstaliraj drajvere za wireless, ako imaš LAN kabl, briši i njih.
    3. Renstaliraj wireless/LAN drajvere, pa Google Chrome
    (ne stavljaj druge browsere!).
    Meni je to par puta pomoglo. Jebeš mi sve ako znam kako.

Aj pa javi šta si učinijo.

5. Probaj da vidis apdejte od tog dana kad je prestao da radi normalno.
    Meni se desavalo nekad da apdejt jednog programa zabaguje neki totalno drugi program.

6. Uprtio malverbajts. Reko aj za svaki slučaj. Ne škodi ništa. Sredio nekih dvadesetak žgadova koji su se nakupili. Uključio normalno. Sad je ok. Pišem sa fajerfoksa, nemam sad vremena da se zajebavam sa onim, odo da spavam. Hvala puno ljudi. Svako iskustvo mnogo znači.

7. Može li mi ko pomoći oko kupovine tv-a, treba mi 3d smart 40-42 inča dakle da sadrži sva fensi sranja koja neću koristiti. Na šta da obratim pažnju jer kad uđem u prodavnicu obaspu me informacijama o procesorima, nekakvim adapterima, transformatorima ili čime već? Svaki je navodno HD ali mnogima je slika razvučena, od čega to tačno zavisi?

8. Je l' šteti lap topu, ako ga nikada ne gasim, nego ga držim u hibernaciji kad ga ne koristim?

9. pa u principu valja ga isključiti dok obavi neke instalacije ako je potrebno ili tako nešto. Mislim da u princimu nema škodnje ičemu.

10. e ovako

Pre neki dan nisam mogao da upalim komp, tačnije zujali su samo ventilatori. Zvao ja komšu koji mi je reko da trebam da pritisnem prstom neko malo govno i to je stvarno upalilo. Zaboravih da napišem da je mašina nova tako da je taj komša isključio mogućnost nekog kvara.

Danas mi se par puta ugasio 5 min nakon uključenja, a sad šljaka bez ikakvog problema.

11. Provjeri da li je mjesto na kom držiš komp u skladu sa feng šui principima organizacije prostora.

12. Kako da sihronizujem bukmarke u guglu kromu? Kad ih jednom uklonim oni se nakon sto se ponovo logujem na gugl akaunt vrati. Kako da namjestim to da jednom nakon sto sam ih uklonio da sam ih defintivno uklonio?

13. Pa treba da si prijavljen na gugl akaunt da bi ih editovao. Vjerovatno kad si ih brisao nisi bio prijavljen.

14. Uvijek sam prijavljen. Formatiro racunara i pojavise se oni stari koje sam obriso. Kako ovo da namjestim da mi se automatski editira

15. Kako da sihronizujem bukmarke u guglu kromu? Kad ih jednom uklonim oni se nakon sto se ponovo logujem na gugl akaunt vrati. Kako da namjestim to da jednom nakon sto sam ih uklonio da sam ih defintivno uklonio?

jebiga dragane to ti je vezano za gugl akaunt, uđi u drajv, mislim da je tamo edit al nisam siguran sad ću da proverim

16. nemoj džeri!
    valjda će naučiti da se koriste guglom u narednih par godina

17. jel imao neko problema sa error -5001 : 0xffffec75 pri instalaciji programa, i ako da, ljubazno bih molila da mi objasni nekim razumljivim jezikom sta je to i kako da ga prevazidjem i instaliram moj jadni 5 puta skidani program. guglala sam, ne razumijem.

18. Kada skidam nesto sa torentom i download i uplouad su mi na unlimited a dal bi brze skidalo ako bih smanjioo upload?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.