IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ljudi jebem vam ja mater malo ja enma šta da jedem a vi dajete sto eura na miša jebenog.

2. Ma kurče se bezveze, čisto sumnjam da imaju para i za onaj miš sa kuglicom.

3. Ne zajebavajte se, možda su ljudi pro-gejmeri, znam jednog što je pro-gejmer i on ima para za to, važno je da bude osetljiv miš da bi igrao što bolje i precizno hedšotovao ljude.

4. Hehe, ja kazem uzeo bih 90% taj mis al skupo mi 120 €

5. šta je pro-gejmer? igraš igrice i zarađuješ kintu od toga na ovaj ili onaj način? ozb pitam, nemam pojma.

6. Pa da manijace, obicno je ilegalna zarada al ima i legalno ako je neko ono pravo dobar

7. E, ima to, ozbiljno, ljudi koji faktički žive od toga ili se bar dobro fatiraju. Od igranja.
    Imao je jedan onaj jebemligasadkakosezove, po njemu su nazvali i gejming-ploču, budževinu od ne znam možda 500 jura lupam ploča.
    I ti likovi baš kupuju skupo sve. Imaju čak i prebudžene mrežne kartice, a kamoli miš i to.

8. šta je pro-gejmer? igraš igrice i zarađuješ kintu od toga na ovaj ili onaj način? ozb pitam, nemam pojma.

То је јебање у мозак. Произвођач ти да своју игрицу пре него што је избаци на тржиште, и да ти да играш неки сегмент игрице, одређену мисију например, и ти играш то милион и један пут све испочетка и гледаш да ли има неких багова, грешака и то им пријавиш. Имаш и оно кад им даш ревју о твом искуству са игрицом, коментар тест гејмера, али углавном се јебаваш тако са тим мањим баговима, тражиш их, и пријављујеш.

9. To ti je gejm tester, Rabine.
    Pro gejmer mu dođu one korejske njuške što drmaju kintu po turnirima i od sponzora, a imaš i one što drže ekstra popularne strimove pa isto vuku kintu za pratioce i reklame, plaćaju ih i softverske kuće da im promovišu igre.

10. Јепсе Келте, АМД шљака брутално ево већ шесту годину

Мада сада ћу се на лето обновити неким новим Интелом и7 4770к или 4790к, има да падне гадан шверц компоненти из Мађарске

Интелом и7 4770к или 4790к

Tuljane, odjednom lijepo pričaš, garant si karakter i iz dobre si kuće!

11. Јел каквом курцу ова графичка, или би требао да је мењам ако не може да врши добар посо, мењам неке компоненте ускоро, имам бедну машину, не може да подржи доту2 хихи, па ме занима да задржим ову или да набављам нешто боље?
    http://www.gigatronshop.com/graficke_karte/asus_radeon_hd6450_silent_1gb_ddr3_-_eah6450_silentdi1gd3lp-2630

12. Beda, ne vredi pola tih para.

13. Ja izneverovo da je ovo 9600.

http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-amd-radeon-r7-250x-powercolor-2gb-ddr5.11.html?productId=42236

Narucio sam napajanje, za nekih mesec dana jos 4 gb rama i tamo na jesen cu da je uzmem ako je bude bilo. To mu dodje HD7770.

Za sad mi GT630 sljaka skroz do jaja. Igram WOT na high i fps nikad ne ide ispod 30. Nekad zna da podleti na 20 kad uletim u krljanje sa 6-7 tenkova pa zbog dima,detalja na modelima i to,ali to je retko,retko kad...

14. Углавном надимче обиђи пар радњи и испробај те мишеве у рукама. И ако одлучиш да је разер то онда слободно издвој тих 25 евра, јер тај ће ти миш трајати дуго. Такође тражи миша и по томе на колико дпи користиш. Јер нема сврхе да имаш 7200 дпи а ти заправо користиш 800 као на оним кинеским пијачним мишевима.

Синђелићу и Без Шећера сачекајте још мало што се графички тиче, на лето ће бити џабе графичких које су рудариле а имају још 2.5 година гаранције. Тада ћете сигурно моћи узети графичку 270х за смешне паре, типа 100 евра а трајаће вам брда а доста је боља

Иначе имам у плану на лето да идем до мађарске да довучем компоненте за мој комп, тамо ће ме све изаћи 1100 евра док овде исте компоненте да узмем кошта 1800. ЈЕБЕМ ИМ МАИКЕ СРПСКЕ ЛОПОВСКЕ. Биће ту и7, водено хлађење, 290х графика, сабертут матична ма дркање класично :)

15. које су рудариле а имају још 2.5 година гаранције.

Pa da,ali sta mi vredi da uzimam tu koja je rudarila? Tome je dusa izblvadjena i dzaba ti garancija ako je ona na kraju zivotnog veka,ali nije jos crkla.Sta da radim,da cekam da crkne?

16. Биће ту и7, водено хлађење...

Ih, tolkim ljudima imovina stradala u poplavama a gospodin oće vodeno hlađenje, murš more!

17. Пошто тргујем на берзи криптовалутама и у том сам свету могу ти рећи да сваки иоле озбиљан рудар брине о својој картици трипут боље него било ко други. У свом компу сам имао пар копачица, 280х Токсик и 290 асусову и свака је радила брутално. Када рударе оне раде са 50 посто кулера, андерволтоване, чисте се редовно и слично. Притом овде су многи дебили куповали 270х 280х и мислили су да ће зарадити милионе и ево за месец дана их каче у огласе. А остала им пуна гаранција.
    Притом предност је јер ће свим картама ове што су рудариле оборити цену, па онда и ове што су користили само за играње ће моћи да се купе за исте паре.

ЕДИТ: http://www.emmi.rs/nedeljna_akcija.360.html

130 евра за овакву графичку је стварно џаба

18. Aj mi nadjite neki fin komp koji može da podrži malo jače igrice, al nemojte preko 800 eura, ako nema takvih onda ništa... Mislim na igrice poput getea pet i tako

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.