Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Самоук сам, трудим се. хД
Засад Аутобусе скини Малвербајтс и подигни сејф мод, и ту скенирај.
П.С. Сејф мод најбољи мод
јебем ли га, кад сам искључио овај виндовс апдејт изгледа да је у реду свцхост. процесор на 4-5% и рам 2гб мислим да хром вуче толико.
tor&ma сад сам пробао да уђем у дефендер и каже да је искључен...
Ништа мислим да сам ријешио проблем, хвала вам свима који се разумијете у компјутере за вашу помоћ! ја се баш и не разумијем у компјутере
е да, има ли неко линк гдје је описано који су неопходни сервиси а који непотребни, па да поискључујем то? сад кад сам искључио виндовс апдејт видим милион неких сервиса
е имам малвербајтс сад сам мислио да скенирам, мада никад нисам из сејф мода покретао. Подсјети ме како се оно сејф мод покреће, кад рестартујем, из биоса?
Већином су системски сервиси. Мислим да има опција да сакрије системске, а остави сервисе од програма типа Вибер ако убациш на комп или тако нешто.
Морам да проверим да ли има то, пошто не знам да ли има такав списак.
Можеш на Action - Export List па да онлајн провераваш који је који и за шта служи, али реално једини сервиси који би укинуо су они типа "Adobe Acrobat Update Service" или "Skype Update Service".
Мада не мораш да их уклањаш скроз, можеш да искључиш аутостарт са Виндовсом (ставиш уместо Дисаблед - Мануал)
ма гледао сам давно на неком форуму томсхардвер или тако нешто, све описани сервиси који је за шта, па реко да нема неко линк ка сличном посту...
ма није онда то ни битно не вјерујем да ће нешто убрзати рачунар много. Ма покушавам да максимално убрзам ову канту од лаптопа и побришем све непотребно, а да не обарам систем. радим сад пуно у фотошопу тј. учим. а имам неки интелов Б960 процесор са два језгра и 2,2 гхз и 4 гиге рама. а за неки озбиљнији рад ми треба лупам i5 процесор
Полако онда, наштребај фотошоп, па кад ти кинта почне да капље онда можеш шта хоћеш.
Ја се бацио на хтмл / цсс/ јаваскрипт, ако ништа могу преко фриленс сајтова да узмем кинту.
Šta te tačno jebe dok radiš u fotošopu? Ako radiš sa dosta lejera, wrw ti fali još rama i nije procesor problem, upali projekat koji ti najviše uspori komp i gledaj koliko rama ti je zauzeto
па највише ме јебе кад радим слику у великој резолуцији, и са пуно лејера, али мислим да је резолуција пресудна. И наравно RAW фајл кад радим који је у 16 бита. али брзо ја то пребацим на 8.
Ма да, рам је важнији за ово само сам мислио да је и процесор битан јер овај је баш безвезе. Баш ћу да провјерим сад колико ми рама вуче неки захтјеван пројекат
Od ovog lika sam koristio listu za XP, a pravio je i za 7-icu: http://www.blackviper.com/service-configurations/black-vipers-windows-7-service-pack-1-service-configurations/
Autobuse, kad naučiš Fotošop, montiraj samo glavu Žajkovu na ovog lika
http://s9.postimg.org/70prszva7/mpt.png
Volio bih da imam na kompjuteru.
Полако онда, наштребај фотошоп, па кад ти кинта почне да капље онда можеш шта хоћеш.
Ја се бацио на хтмл / цсс/ јаваскрипт, ако ништа могу преко фриленс сајтова да узмем кинту.
Ма ја учим тек 2 мјесеца али оно баш интензивно, прије тога нисам ни пејнт знао да користим како треба. далеко сам ја од зараде, мада не знам, могу се опробати на фриленс сајтовима да узмем неке дебилне послиће типа исјецање 30 слика из позадине или ритачинг портрета бубуљичавих средњошколки
каунте дај ми пригодну жајкову слику да пробам да намонтирам хД
uf ima tamo na "slike vukajlijaša", ne merem sad tražiti, ali polako, neka te još malo se izvešti
E hakeri, postoji li neki drugi program sličan dropboxu?
Google Drive .. Није баш ни слично али:
- Клауд је
- сваки фајл може посебно да се шерује или закључа
https://onedrive.live.com/about/en-us/
А имаш списак овде, јбт
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_hosting_services
Hwaaala, diwni ste
Da li neko poklanja laptop?