Разлике у брзини између ССД-ова нећеш ни осетити, разлика између ССД и обичног ХДД - комп има да ти полети.
Распитај се у радњи ко фол хоћеш да купиш, који модел има најмање рекламација. Проверена тактика.
Е да, на ССД ће ти стајати само Виндовс и вероватно Фалоут, можда још нека игра, тако да и не треба већи.
Распитај се у радњи ко фол хоћеш да купиш, који модел има најмање рекламација. Проверена тактика.
да, ово треба да урадиш. на тај начин ћеш од продавца да добијеш информацију о томе који се ссд највише квари. а сигурно ти неће рећи да се најмање квари онај ссд за који му је рекао газда да форсира продају.
Кад купујете код Анк-Морпоршког трговаца кобасицама, који људима продаје све осим кобасица.
Шалу на страну, кад боље размислим најбоље ради ако ти је продавац ортак па знаш да те неће зајебати, али уосталом у радњи тако и тако добијаш гаранцију.
У огласима је то сива зона, можеш да се изјебеш само тако. Јесте примамљиво да неку андрмољу која ти треба узмеш за џабе или јефтиније, али после може да буде скупља дара него мера.
треба ми неко ко се баш доста разуме у ссд да ми објасни разлику у квалитету између марки
Разлике у брзини између ССД-ова нећеш ни осетити, разлика између ССД и обичног ХДД - комп има да ти полети.
Е да, на ССД ће ти стајати само Виндовс и вероватно Фалоут, можда још нека игра, тако да и не треба већи.
па и мислио сам тако, систем, програми које чешће користим и игрица коју играм у тренутку
да, ово треба да урадиш. на тај начин ћеш од продавца да добијеш информацију о томе који се ссд највише квари. а сигурно ти неће рећи да се најмање квари онај ссд за који му је рекао газда да форсира продају.
Кад купујете код Анк-Морпоршког трговаца кобасицама, који људима продаје све осим кобасица.
Шалу на страну, кад боље размислим најбоље ради ако ти је продавац ортак па знаш да те неће зајебати, али уосталом у радњи тако и тако добијаш гаранцију.
У огласима је то сива зона, можеш да се изјебеш само тако. Јесте примамљиво да неку андрмољу која ти треба узмеш за џабе или јефтиније, али после може да буде скупља дара него мера.
Kingston uzmi i ne beri brige.
paune, brate, pričaš ko da čovek oće da kupi netestirane lekove ili plutonijum
lepo izdvojiš pola sata da prelistaš po internetu šta je preporuka za kupovinu, nikakve informacije od prodavaca i preprodavaca ti ne trebaju
a stvarno nije strašno kupovati tehniku od preprodavaca iz subotice, čak postoji šansa da ti zamene pokvarenu robu pre prodavnice u beogradu
лооол рађ добија проценат од ових мађара да навлачи људе са вуке, сигуран сам једно 123,7%
рађ је заправо тибор
Рађ, распитај се код Мађара, треба ми Радеон ХД 7750 1ГБ ГДДР5, само Ко није коришћена за БитКоин, јавни у имбокс шта нађеш
рађ је заправо рађ
Не знам хусарски јбг
рађ је рађ рађ
рађ рађ рађ рађ
мађ
мађaрд куплунг
хахах од сад те зовем мађ
ОК?
loooooooooooool
eo pogledaj ovde dal ima paune
https://www.kupujemprodajem.com/331422--master-pc-shop-066-448-708-svi-oglasi.htm
OK