pa o tome pricam, ovo je legalna varijanta. cenim da ce vremenom da se pritisne internet, da ostane jedino ovako nesto kao opcija. i ne samo to, pritiskaju mocni sve vise internet, udaljava se od orginalne ideje.
u srbiji mislim da ce i brze nego na drugim mestima, kad se krene, jer smo napredni.
pazi, ja bih prvi voleo da nam je net brzine 150 Mbps, da kosta 30 ojra i da placam ove kvazi revolucionarne servise. Al nece da moze sa platom od 350evra.
daj 2000, pa da vidis koliko ce me boleti kurac da skidam torent filmove i serije i jurim krekove za igricu od 40e
na kraju jbg, moraju od neceg da zaradjuju ti sto prave filmove, igrice, softver muziku itd, ali da se ne lazemo, za srbiju su sve vise i vise to nerealne cene, kolke god da su, jer sad student u srbiji treba da placa 10$ mesecno za muziku, 10 za filmove 100 za ovaj softver 100 za onaj, kurac moj.
jeste radjard. to je skoro 6% kucnog budzeta, da ide na filmove. to je ekvivalent nekom iz evrope da daje 300-500 evra mesecno samo da bi gledao filmove, sto naravno niko normalan ne bi radio.
nemojte se ciganisati za smesne pare jbg, ja nista od ovoga ne koristim jer ne gledam filmove i serije a muziku vecinom imam na hardu ali da sam u tom fazonu koristio bih
jeste radjard. to je skoro 6% kucnog budzeta, da ide na filmove. to je ekvivalent nekom iz evrope da daje 300-500 evra mesecno samo da bi gledao filmove, sto naravno niko normalan ne bi radio.
Brate, ako na gledanje filmova potrošiš sat vremena dnevno, to je 4% tvog ukupnog životnog veka, kako da žališ pare za nešto na šta potrošiš toliko vremena
Ko ljudi što se mesecima i godinama kače na komšijski wifi ili neki skrnavi hotspot, pa pizde deset puta mesečno kad komšija ugasi ruter ili je nevreme i nema signala. Pa puši kurac, ako si stvarno tolika sirotinja, onda ni ne treba da blejiš na internetu, idi radi jedan dan mesečno i zaradi za pretplatu, pa uživaj ostalih 29.
Brate, ako na gledanje filmova potrošiš sat vremena dnevno, to je 4% tvog ukupnog životnog veka, kako da žališ pare za nešto na šta potrošiš toliko vremena
jbg, lakse je mnogo dati pare na nesto opipiljivo kolko god da je glupo :)
Da li je moguće da odnesem kompjuter da mi instaliraju Windows 7 Home Basic?
Meni je sad posle popravke udaren Windows 7 Ultimate neki, ne sviđa mi se nimalo, navikao sam na Home Basic.
nije istina Radjard, drugačiji je Task Menadžer, Kontrol panel, bukvalno sve
čak sam se utripovao i da je slika lošija, rezolucija
start drugačiji
odem na youtube i ne mogu da utišam na kružić, to ne znam zašto, samo mi spusti stranicu, a mogao sam ranije
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
matori za 8-12 evra mesecno ima da platim i HBO i CINEMANIA paket, pa da vracam 72 sata unazad i gledam sta ocu.
Jbt prodaju netflix, a dobar deo provajdera za max brzinu u najjacem paketu ima 10 Mbps
pa o tome pricam, ovo je legalna varijanta. cenim da ce vremenom da se pritisne internet, da ostane jedino ovako nesto kao opcija. i ne samo to, pritiskaju mocni sve vise internet, udaljava se od orginalne ideje.
u srbiji mislim da ce i brze nego na drugim mestima, kad se krene, jer smo napredni.
pazi, ja bih prvi voleo da nam je net brzine 150 Mbps, da kosta 30 ojra i da placam ove kvazi revolucionarne servise. Al nece da moze sa platom od 350evra.
daj 2000, pa da vidis koliko ce me boleti kurac da skidam torent filmove i serije i jurim krekove za igricu od 40e
na kraju jbg, moraju od neceg da zaradjuju ti sto prave filmove, igrice, softver muziku itd, ali da se ne lazemo, za srbiju su sve vise i vise to nerealne cene, kolke god da su, jer sad student u srbiji treba da placa 10$ mesecno za muziku, 10 za filmove 100 za ovaj softver 100 za onaj, kurac moj.
da gledam više od jednog filma u dve nedelje, uplatio bih netflix
za muziku sam uplatio spotify, jedan dolar za prva tri meseca, inače je desetak dolara mesečna pretplata
i da košta sto evra, bila bi pišljiva para za lagodnost koju ti takav servis pruža
VREME POTROŠENO NA TORENTOVANJE NE MOŽE NIKO DA TI VRATI
dvajes evra da odvojiš od plate od 350 evra za nešto na šta potrošiš sat-dva svaki dan ti je mnogo?
edit: ču mene, dvajes
osam evra, internet plaćaš i ovako i onako
tako je i partizan razmisljao pa vidi de je sad
nemojte se ciganisati za smesne pare jbg, ja nista od ovoga ne koristim jer ne gledam filmove i serije a muziku vecinom imam na hardu ali da sam u tom fazonu koristio bih
sranje sa netflixom u evropi je sto nema ni 20% onog sto ima americki, a cenim da ce srpski da ima jos manje.
spotify sa druge strane vredi.
Ko ljudi što se mesecima i godinama kače na komšijski wifi ili neki skrnavi hotspot, pa pizde deset puta mesečno kad komšija ugasi ruter ili je nevreme i nema signala. Pa puši kurac, ako si stvarno tolika sirotinja, onda ni ne treba da blejiš na internetu, idi radi jedan dan mesečno i zaradi za pretplatu, pa uživaj ostalih 29.
kako se na plasticnom primeru vidi da kosovci nisu cicije i stipse iako su oterani sa vekovnog ognjista samo sa onim sto su u rukama poneli
polako, sad će neko da se pojavi i dokaže kilometarskim postom da nismo u pravu xD
jbg, lakse je mnogo dati pare na nesto opipiljivo kolko god da je glupo :)
I ako spičkaju sve, znaju da će opet dobiti od države.
Da li je moguće da odnesem kompjuter da mi instaliraju Windows 7 Home Basic?
Meni je sad posle popravke udaren Windows 7 Ultimate neki, ne sviđa mi se nimalo, navikao sam na Home Basic.
taj netflix je tesko precenjeno govno.
dao bih i 20 evra da mogu da gledam sta ocu, a ne da imas 3 top serije, i ostalo neka govna koja mogu da nadjem na tv1000 u dnevnim terminima.
a i pazi goveda koja ti ne daju da vidis sta ima da se gleda pre nego sto uplatis. Ocu malo morgen.
ja dobio netflix na cedeu sa krekom
krajslere, ne mogu da provalim da l' se sprdaš, ali home i ultimate izgledaju 100% isto, ne znam šta ima da ti se ne sviđa
ako ti nije poznata slika koja ti sad stoji u pozadini radne površine, evo kako da je promeniš na onu koja ti je bila ranije
https://www.youtube.com/watch?v=lpChpxL-31Q
nije istina Radjard, drugačiji je Task Menadžer, Kontrol panel, bukvalno sve
čak sam se utripovao i da je slika lošija, rezolucija
start drugačiji
odem na youtube i ne mogu da utišam na kružić, to ne znam zašto, samo mi spusti stranicu, a mogao sam ranije
Pošto su sad Gennius dzojstici, oni debeli najprostiji?