cesto cujem da ljudi na svom teveu gledaju filmove, tj. skinu na komp film i prevod, e sad mene zanima sta dalje, treba li mi usb i kako prebaciti, treba li neki kabl ili sta
Ako imas USB na tv samo ga pristekas i pustiš film a da bi išao prevod samo ga ubaciš u golfer koji ima isti naziv kao folder filma. Ako nemas usb na tv a imas ono govno sto pretvara u digitalni signal mozes i preko njega jer imaju usb ulaz.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Fudžicu odlična marka je XD
Lep je :D
Vidi sa Putinkom ona se razume u monitore
o vas jebo pas ludi :DD
baš izgleda bajato taj tvoj
http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2010/03/BenQ-G2420HDB-1.jpg
ja uzeo ovakav za 65 evra, 24 inča, full HD, hdmi, imao foliju preko ekrana, ispao s kamiona u austriji
prati aktivno oglase jedno pet dana, mora da ti izađe neki dobar kraden komad
Imao si ti sreće da se nije razbio kad je ispao s kamiona xDD
Aha, sad vidim da je imao foliju, sreća brt.
Makaronac, nekako ne ide uz tebe bijeli monitor, ne znam
Ali jeste lep.
оћеш такав монитор да кида у сваком смислу, да буде добро очуван и да ти траје, и то све за 60 јура?
како оно иде:
ојјј ловачких
Makaronac ruzan monitor.
Evo ga moj filips 70 ojra za tebe brt
popravljan samo jednom
A što niko ne traži da bude skup i nekfalitetan?
cesto cujem da ljudi na svom teveu gledaju filmove, tj. skinu na komp film i prevod, e sad mene zanima sta dalje, treba li mi usb i kako prebaciti, treba li neki kabl ili sta
Ako imas USB na tv samo ga pristekas i pustiš film a da bi išao prevod samo ga ubaciš u golfer koji ima isti naziv kao folder filma. Ako nemas usb na tv a imas ono govno sto pretvara u digitalni signal mozes i preko njega jer imaju usb ulaz.
хахахах е бре лошми
Znao sam da se zajebava al rekoh daj malo da se primim XD
gde je taj golfer
Ojjj lovačkih
http://www.immediateentourage.com/ie/wp-content/uploads/2011/12/Golfer11.png
uređaj za puštanje titlova
e, da
ja samo film stavim na fleš, ne treba mi titl :D
ти мора да се доста разумијеш у стране језике