IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Немој да те заваравају РАМ и хард... Графичка је срање, да се не лажемо.

2. Razmisljam se da li da uzmem Sony Experia E ili ZTE Blade G. Sony me mnogo vise privlaci jedino se dvoumim zbog kamere koja je 3,2mp, a na Blade je 5.Ni Blade ne deluje kao los telefon.Ima neko savet?

3. Vako...pre par nedelja sam reinstaliro sistem, win7 32.
    nervira me sledeće: instaliro sam sve adove za multimediju tipa fleš plejere i sve što mi bilo rikomended a nema po difoltu u vindovsu. Dešava se da u 40% slučajeva kad pustim klip na YT ili neki onlajn film,seriju, reprodukcija slike počne da me jebe, secka, fali po par frejmova i slično, sve dok ne restartujem brauzer, a ponekad i to ne pomaže, pa resetujem komp, jer me takva reprodukcija klipova nervira mnogo i ne mogu da varim to ič.
    prošli win7 mi šljakao skoro godinu dana bez takvih problema, moro sam da obnovim sistem zbog drugih stvari, ali su mi bar filmovi onlajn i yt radili perfektno.
    skoro sam installiro ponovo brauzere i one addonse po par puta za nedelju dana, al opet ista priča. so, voc d problem?

4. Ценим да те јебу драјвери за графичку. Потражи најсвежију верзију истих и инсталирај.

5. Slepi retarde (hahaha), nema novijih drajvera za ovu mou grafu od ovog kog sad koristim.

6. Manijace, probaj ovo, meni pomogne, doduse za XP,al mislim da je ista stvar i sa win7.

tj. da te pitam prvo, jel koristis Chrome?

7. Hrom, naviko sam takooooooo i sve što sad iaaaaaaaam uvek mi je dooostaaaaaa

8. Koja ti je grafička? AKo je NVidia, imaju oni i za starije grafičke, samo treba da odeš na njihov sajt i da ti oni nađu odgovarajući update.

9. Makaronac, ma koristim neku ati hd 4650 valjda od 3 iljade zon.

10. Idi na sajt adobea i skini one fles plejere , sokvejvove i tako to (ako vec jesi onda preskoci ovaj deo)
    E onda kucaj u adres bar:
    chrome://plugins/

I tu bi na listi trebalo da imas 2 flesh playera. Jedan je onaj koji si instalirao nakon sto si skinuo sa sajta , ( trebalo bi da mu je putanja u c/windows/sistem32... ) a ovaj drugi ti je u okviru Chroma i nalazi se u njegovom instalacionom folderu (c/program files/chrome...).

Oba su ti verovatno enejblovana, pa pravi zbrku. Iskljuci ovaj sto je u okviru hroma, a ostavi samo ovaj sto si posebno skinuo.

11. Ua Radeon familijo, ua :)

EDIT:

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
    Probaj da nađeš ovde

12. hmmm, izgleda da mi je pomgo gazimudov savet, prvi put u životu sam 5 puta klikto na lil vejnove klipove jer su bili u top rikomended lolo u roku od 10 sekundi, i svi klipovi šljakaju perfektno.
    fala maćorei.

makaronac, iam već najnovije drajvere za svoju grafičku. znam, ne volim ni ja ati famiviju, al bilo mi je onda jedino trenutno rešenje koje je postalo izgleda permanentno:)

13. Nista brate, 20 evra.

I da, procesljaj jos po tim pluginovima, mozda ima neki koji ti ne treba ni za kurac, a stoji ukljucen bzvz

14. Sale d snajperist
    El dobar Sony Xperia L?

Добар је, ал да сам на твом месту и да већ издвајам 200+ евра за телефон, ја бих се још мало стисо и скупио лову за ово:

http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/Nexus-4-2195/

15. Sto je fora Slepi, hocu Sony telefon :)
    Da hocu neki drugi, uzeo bih S2

16. Уз ту неку доплату од ~90 евра добијаш много бољи телефон. Бољи, квалитетнији и много бржи хардвер, бољи екран, боља камера, чист ''ванила андроид'' на који добијаш апдејт чим изађе, значи нема чекања да га Сони преради и доради. Данас кад бих узимао телефон, Нексус би ми био први пик, одма после ХТЦ Оне-а.

17. Kupi Huawei Y300 i ostaće ti 200 eura koje može da potrošiš na sebe, kupiš patike, trenerku, majice, napiješ se u gradu i još ti ostane 100 eura.

18. Јебига, немају сви исте приоритете.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.