IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Е вако, кад пребацујем било шта са цд-а на комп иде башбаш споро заштопа и нпр треба бар 1-2 минута да отвори таск менађер док се пребацује нешто. И смијешно је кад пребацујем нешто и пустим пјесму у винампу а она иде у слоу моушну.

Драјв је:
    LITE-ON DVDRW LH-20A1H
    Driver date: 7/1/2001 (нисам нашао новије)

2. Mozda se isprljao laser, to je verovatnije od problema sa FW. Mada mora da ima noviji FW, ali ako ne umes da mu uflesujes, mozes da ga ubijes na mestu. Sto i nije neki rizik, s obzirom da ti sad radi krzljavo.

3. Ја пак мислим да ти је комп дотрајао. Откад имаш тај комп?

4. Де ми неку понуду дајте, до 15 еура неки миш да узмем, а да није мали него ми треба већи, рука ми је широка гомна

5. Smare A4 TECH XL-747H gejmerski.
    http://www.itnetwork.rs/upload/article/9417_A4Tech_XL-747H_Spider_Cover_02.jpg

Gumiran, 3600dpi, za šaku pravi masivan, ima u sebi tegove tako da možeš štelovati oćeš da bude lakši il teži. Saso mange ima. Bolji za ovu cenu nema.

Cena mu je oko 17-18 evra, ali je glomazniji baš kako tražiš.

Evo ga
    http://www.emmi.rs/miševi-ps2-bežični-usb-i-notebook-miš-usb-a4tech-xl-747h-spider-cover.11.html?productId=13288

6. Е то је то, баш сам хтио и да кажем да ми фортекови обично одговарају највише, овај би био бомба, фала ти :)

7. Za ovim mišem je trenutno ludilo, ja idem sebi da uzmem jedan sledeće nedelje.

Nema problema.

8. Moram i ja da uzmem, imam neki x7 i kad ubacim u laptop pise da ga ne prepoznaje, a sad sam uzeo neki 3 i on radi ok

9. Jel još nekome ne može opcioja "save image as" na brovserima?
    snimi sliku ali nestane ... još i isključim antivirus i opet ne može

10. Zapravo, ne mogu ništa da downloadujem sa bilo kog brovsera.

11. Zanima me koji TV biste mi preporucili.
    Karakteristike:
    FullHD
    Mogucnost ubacivanja USBa i pustanja filmova preko istog.
    Micro Diming, ili kako se vec zove.

Trea mi za stan a jebemumater, hocu da uzivam u 1080p filmovima! :D

12. Namjestio sam, problem je bio u Windowsu pa sam ga repair i podesio firewall koji je takođe bio zabagovao.

13. Иначе, нађох овај миш код нас данас... Обрадовах се, али радост би кратког вијека јер је 28 еура :Д

14. au mamu mu...

koja razlika u ceni. Aj ujutru ćemo videt ekvivalent.

15. Али најјача фора, гледам онако мишеве и како ми се који свиди чим погледам цијену, срце ми заигра :Д

16. Pogleedaću ujutru i prodavnice po CG. Čisto da vidim razlike u cenama, to sam predvideo.

17. moja preporuka ti je da bežiš od tih a4tech msindustrial i ostalih sranja i da ako već hoćeš da uštediš da daš neku malko veću kintu i kupiš logitech ili eventualno neku malo bolju verziju genious i budeš miran 2-3 godine. Jeste skupo u početku ali kad uračunaš 2 do 3 miša sranje marke onda ti se isplati.

18. Па сад није баш да је фортек срање, 9 година ми је њихов најобичнији оптички миш трајао

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.