IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ne spemujte mi temu.

2. Evo, da ne spemuje, preporuci neko dobro napajanje.

3. Krknem joj ovo u kuciste i goto, fala.

4. Ja ovo nebi znao da spojim.

5. Treba mi neko ko ume dizbaci vokal iz pesme.
    Iam pitanje za njega.
    Ako ume neko.

6. Ima mene, al nisam razumeo pitanje.

7. Kod ovih prvih sam zamenio ruter sa ovim modelom
    http://www.emmi.rs/wireless-ap-bežični-ruter-d-link-go-rt-n300-e.11.html?productId=36535

@ Radijacija: fala, nađoh rješenje, uzeo Linksys wag120n, instalirao, radi, komšije ispod se vesele (neće dugo). A lenovo w530-mašina, čudo, ne mogu ga se nagledati....

8. Super, nisam ga imao u rukama al svaki ruter osim onog govneta je dobar.

Pusti ih nek se raduju malo, i onda usred noći SEC, i ujutru uz kafu slušaj havariju.

9. Odmah sam ih zajebo, nema džabe nikome (ni zrna žita okupatoru!). Sad me snašlo maratonsko tovarenje softvera na w530. Jbg, žena mi je arhitetka, pa daj instaliraj 3ds max, pa Solidworks, ArchiCAD, Artlantis, Cinema 4D.... Poželi mi sreću :-)

10. Зна ли неко како декодирати самсунг галакси ејс ?

11. Pojma nemam, klonim se telefona.

12. Не треба ми рутовање стари, него да декодирам за све мреже.

13. Тако га откључаваш за све мреже, колико сам ја скапирао.

14. tech.deepumohan.com/2012/11/how-to-unlock-samsung-galaxy-ace-for.html?m=1

15. Uzeo sam novi laptop. I sad ne znam kako da ukljucim vajrles, jel zna neko slucanjo kako to da uradim?

16. Verovatno postoji dugmence sa strane ili poviše tastera. KOji laptop?

17. pritisni levom rukom alt i p, a desnom levu strelicu i w, i kazi "sazivam mracne sile da mi raspale wifi".

pokrenuce se za par sekundi i zakaciti na komsijsku mrezu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.