Uključena non stop, služi kao bekap mašina, i sa njom sidujem torente, unutra su mi filmovi, muzika, sve što mi treba je unutra. I kad mi zatreba neki program, ili hoću da odgledam neki film preko mreže samo uđem u njega i uzmem šta mi treba.
Pljujem zato što će biti overpriced govno. I zato što će ga kupiti svaka budala koja hoće da pokaže selu "nadrkano" kućište.
Računari se sklapaju po potrebama korisnika i datim budžetom, realno ono će da košta 1000-1400$, zašta? Oćeš da razbijaš atome sa njim? Oćeš da tražiš božju česticu? Crne rupe?
Ne, koristiće se za igre. A za igre mogu da sklopim mašinu da se usereš do 600 evra, a ovo resto da kupiš jugića.
Pljujem zato što će biti overpriced govno. I zato što će ga kupiti svaka budala koja hoće da pokaže selu "nadrkano" kućište.
Računari se sklapaju po potrebama korisnika i datim budžetom, realno ono će da košta 1000-1400$, zašta? Oćeš da razbijaš atome sa njim? Oćeš da tražiš božju česticu? Crne rupe?
Ne, koristiće se za igre. A za igre mogu da sklopim mašinu da se usereš do 600 evra, a ovo resto da kupiš jugića.
U pravu je.
Kad ti dodje kuci ortak moze samo da kaze: WOUW KOE DOJAJA KUCISTE AJTI PUSIM KURAC DA IGRAM GETEJA NA NJEMU!
Ovo ti je nesto tipa iMac..
Precenjeno govno za ciju cenu mozes da uzmes mnogo bolji komp 10 kila pljeskavica i 20 gajbi piva.
Nikako da prezalim moju masinu iz 2006, nvidia geforce 7800 gt, p4 intel celeron 2.6 ghz, 4 gb RAM ddr2 kingston 667 mhz, asus motherboard x series, i Hyundai monitor. Da hyundai. Nije se moglo mnogo bolje od ovoga, tada.
A moja se sestra zajebala, kupila racunar sa vec sklopljenom konf. Moze samo kurac na njemu da pokrene. One intelove hd graficke nisu ni za racku. A i napajanje je zajebava.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Radijacija,
daj da vidim tvoju konfiguraciju, pa da uporedimo.
daj da vidim tvoju konfiguraciju, pa da uporedimo.
OCE DA GA VADIS DA MERITE!
Acer Aspire One D255-komada 1, atom @1.6Ghz, 1Gb ddr2, intel integruša
Acer aspire 5472 zg sa izbačenim intel p6100 @2.0 Ghz i dodatim i3-370M @2.4 Ghz dodatim 4 Gb ddr3 ukupno 8Gb. Ati mobility radeon 5470 1Gb ddr3, custom hladnjak sve to overklokovano.
Server mašina- Intel Celeron @2.4 Ghz, 2Gb ddr1, P4v800x Mb, ati radeon 9550Ge
Desktop mašina-ASRock B75M, Intel i5-3330 @3.0GHz, 4GB 1333MHz Kingston (overklokovano), Nvidia GTX660, 21.5" Acer V226
Doviđenja laku noć
Samo to imas?
A kakva server masina, zasta to?
Uključena non stop, služi kao bekap mašina, i sa njom sidujem torente, unutra su mi filmovi, muzika, sve što mi treba je unutra. I kad mi zatreba neki program, ili hoću da odgledam neki film preko mreže samo uđem u njega i uzmem šta mi treba.
U je hakler.
Šta hakler kurac, sve ovo je nakačeno na spliter, imam svoju mrežu jbg. Ovo može napravi ko oće.
Zebavam se rade bre <3
Odlicna konfiguracija, medjutim, pljujes po asusovoj masini koja je bolja od tvoje (i moje).
U pravu je.
Kad ti dodje kuci ortak moze samo da kaze: WOUW KOE DOJAJA KUCISTE AJTI PUSIM KURAC DA IGRAM GETEJA NA NJEMU!
Ovo ti je nesto tipa iMac..
Precenjeno govno za ciju cenu mozes da uzmes mnogo bolji komp 10 kila pljeskavica i 20 gajbi piva.
Nikako da prezalim moju masinu iz 2006, nvidia geforce 7800 gt, p4 intel celeron 2.6 ghz, 4 gb RAM ddr2 kingston 667 mhz, asus motherboard x series, i Hyundai monitor. Da hyundai. Nije se moglo mnogo bolje od ovoga, tada.
Lolo
A sto sam ja imo masinu.
PIII 600 mhz
12 gb ram..
Pff ZMAJ!
Ne razumes, moja me je sluzila pune 3.5 godine, mogo sam najnovije igre da przim bez muke.... Eeeee, ljudi HYUNDAI monitor.
A moja se sestra zajebala, kupila racunar sa vec sklopljenom konf. Moze samo kurac na njemu da pokrene. One intelove hd graficke nisu ni za racku. A i napajanje je zajebava.
bitch please!
http://img17.aprod.hu/images_aprodhu/25507551_1_644x461_nokia-monitor-17-crt-xiiikerulet.jpg
img2.sprzedajemy.pl/540x405_monitor-crt-hyundai-fd-11534822.jpg
Lololo imao takav na informatici u osnovnoj.
NIE LOS!
Ups, nije dobar gornji link, evo drugog
www.clickbd.com/bangladesh/354307-hyundai-14-crt-monitor-with-tv-card-1499-taka.html
Ma dobar, al posle sat vremena na mom hjundi, polako se osecas ko da imas pesak u ocima.