Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Može, ali ja blokiro da ne vidiš.
sad sam te prijavijo miliciji.uhapsicete zbog hakerisanja sjebo si se
Kacam alfa mužjak/pismen/dobar čojek pa ne dam pirateriju da se širi koi karcinom po aploud sajtovima stvanih pvaćenika i domaćih izdajnika. Reću te Vojvodi, paš ondak ti vidti.
samo se vucica plasim.seselj je mali mis.ti nisi na pravom putu, stci ce te gnev vucicev
hladan.krompir koliko sam ja primetio to se pojavljuje dok se ucitava stranica ili kad misem prelazis preko linka.ako ti to stoji stalno onda probaj da menjas velicinu i polozaj prozora dok ne nadjes tacan polozaj da to ne pokazuje.koliko se secam treba da postavis prozor na 1 cm od vrha a donja margina treba da bude 5 cm od dna ekrana.velicina prozora treba da bude 750x700.mozes i da skines program koji se zove winamp
Imam 12gb na mega a djembeli prije par dana objavio bankrot pas mu mater jebo. Dal da skidam sto se skinuti da i gdje da aplaudujem fajlove ima li ko predlog?
Google disk i skidaj dati ne proda
ja koristim uptobox.najbolji je za skidanje fajlova nema captcha, nema ni limita u brzini kao kod vecine.jedino je valjda kod svakog drugog skidanja limitirana brzina
Ruski mail.ru daje 100GB prostora. Ko je bio pametan i uhvatio promociju, kao ja, ima 1TB.
Google drive me je jednom zajebao sa sinhronizaciom, probacu mail.ru i nadati se da ih Putin nece ugasiti.
Nece, veliki je igrac u pitanju, plus sto moze i piraterija da se kaci, a Google je sigurno brise sa svojih servera, jer su govna.
Neko mišljenje za ovaj laptop?
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_15_3537_-_core_i5-4200u_-_crna_-_not05806-30133
Fora ne mogu naći bolje za ovaj cenovni rang. Intel Haswell arhitektura procesora, neintegrisana grafa. Staviću još 3 Gb rama i bog da me vidi.
Uzmi, kasnije ćeš spičkati pare u nemoral, droge i žene.
Kako 2 godine garancija, do skoro su bile 3 godine za Dell?
Evo na drugim mestima je 3 godine, bezi od ovih Comtrade prevaranata!
Где још има овај модел, ако није проблем подели :)
само немој биси груп
http://www.laptopcentar.rs//index.php/5/-dell/DELL-3537-i5-4200U-4-500-AMD-Black-14201404/9755/4
Što, jesu li Gigatron i Comtrade ista firma?
Zapravo je Gigatron kupio CT maloprodaje. Ove 2 godine garancije umesto 3 meni bi bile dovoljan razlog da odustanem od kupovine ovde.
Kako je krenulo, i godina garancije biće luksuz. Tačno smo prokleta zemlja, treba nas sve zapaliti, iskopati 20 metara zemlje, to baciti neđe u svemir da eksplodira i nanovo zasaditi novu zemlju, ptice, šume i ljude.