IT Kutak - raznorazno pitanje

1. To te Šejtan kaznijo što me nisi poslušo na prvu. Za 2h i 25 minuta će ti riknuti grafička, a pred novu godinu i napajanje.

2. ako je to alahova volja onda neka

3. Ne javlja se. Znači, ošla grafička u helać!!!!

4. Moze li neka konfiguracija za gejming do 400 jura, al da me sluzi solidno jedno 2 godine?

5. Samo staviti jace napajanje od ovog sto je Pajo predlozio, ne moze taj kinez da gura ovu masinu.

6. stec, hocemo baciti neki hot skype?

7. Koji preporucujete od ova dva? Pogledah na nekim sajtovima, i vise preporucuju ovaj procesor iz Lenovo laptopa iako je dual core a onaj quad. Jos jedan drugar kaze da su Lenovo najgori, a drugi da su bas najbolji. Pomagajte.

http://www.laptopcentar.rs//ltc/15/-lenovo/lenovo-ideapad-g500-59390481/9701/4
    ili
    http://www.laptopcentar.rs/ltc/4/-asus/asus-X553MA-XX402D/11417/4

8. Ja bi uzo ovaj bolji.

9. Nasmejao sam se i ja kad sam prvi put video ovu foru, doduse od tad se ponovila jedno tri puta. A dobro, probaj sa posterima s Kostunicom, cujem do jaja su fore ;)

10. za te pare imas komp da kupis

11. Grohotom se smijem. Ne odgovara mi komp, samo laptop. Naginjem ka Asusu, verujem da je najbolji za te pare.

12. Svidijo jesam mag humora...

13. Asusova X5xx serija je sasvim solidna, čak odlična u tom cenovnom rangu, te ti ga ja preporučujem. Ali, obavezno pogledaj prilikom kupovine da li taj model koji si linkovao ima DVD drajv. Caka je ta što se ti modeli prodaju u dve vezije: sa i bez optičkog drajva, te naši prodavci guraju ove koji nemaju DVD po istoj ceni po kojoj idu oni sa njim. Hohštapleri.

OK, reći će neko: "Koji će ti moj to, kada si poslednji put nešto rez'o?" ali mnogi nemaju butabilne fleške, tako da je jedina opcija dizanje OS-a sa diska.

Sa druge strane, Lenovo je sasvim fina alternativica ako se ispostavi da Asus nema DVD.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.