IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Crnigrujane, jel kod vas džabe dijele kompjutere? Ako je tako da naručim kamion.

2. Pod pretpostavkom da ništa od toga nema garanciju, u kompletu recimo 80e, možda malo više ako nađeš nekog naivka.

pod dvogodišnjom garancijom, kupljeno u oktobru.
    nemoguće toliko malo...

3. @Šanzamm
    Evo, npr. u jednoj radnji kod nas polovan komp, sve su komponente više nego duplo lošije nego kod tebe, osim, eventualno, procesora koji su tu negdje
    http://mediamarket.ba/component/virtuemart/detail/14-polovni-raunari/flypage/490-ibm-tower-9164.html?sef=hcfp

Sve u svemu, možeš ti puuuuno veće pare uzeti za to.

EDIT: Vidi po oglasima za koliko ljudi prodaju kakve kompove pa skontaj koju cijenu da krkneš.

4. Колико си ти то платио Шазнаме?

5. Nije moj. Uzeo moj ortak, u okt. platio ga oko 37 hiljada. zajedno sa monitorom, mišem, tastaturom i još nekim sitnicama.
    Sada juri da ga proda, jer mu zapržilo za kintu.
    Pošto mi je ortak, dao bih mu i 300e.
    Ali insistira na 20 iljada maks.
    A dao bih mu ja svoj, jer moj vredi manje nego osrednji miš.

6. Шта, бре, 80 јура? :) Јбт, само тај хард диск можда кошта 60-70 полован.

7. Ovde pitam, jer sam tele za kompove i lakše mi je da ovde pitam nekog ko zna, nego da guglam cene.

8. Sanzame,bar za 200e, i to ti je donja granica,a mozes da furas i nekih 230e bez problema.

9. Ok narode, hvala puno! :)

10. Eto kako te je crnogrujac htjeo navući jer je mislio da ti prodaješ komp pa da ga on kupi. Ccc...

11. c,c,c... grujane židovu jedan! :)

12. Шта, бре, 80 јура? :) Јбт, само тај хард диск можда кошта 60-70 полован.

Oš mojega 80, tolko je nov 500gb. Ovako se kreću cene po oglasima trenutno za te komponente bez garancije:
    Процесор - Intel Celeron E3400 Dual Core 2.60 GHz - 20eГрафичка - Ati Radeon HD 5450 1GB - 20e
    Меморија - Kingston 2x2GB DD3 - 10eХард диск 500 GB - 35e

I pošto se popust na komplet podrazumeva to izađe 80e.

Pošto ima garanciju može na oglasima da traži 100, možda malčice iznad, može i mnogo iznad ako ne planira da ga proda. Ako je tu kantu u oktobru platio 37 iljada ošišali su ga kao ovčicu, osim naravno ako su mu uz njega dali IPS monitor od 27 inča.

13. De mi, molim te, reci koji su to oglasi, hoću da si kupim najboljiji i najljepšiji komp na svijetu za 200e.

14. a jeeeebiga sad, idem u nasu sa 300e da uzmem jedan njihov polovan.

15. Eno ti na benčmarku kolko oćeš, evo recimo za ovaj sam pominjao Čavezu pre neki dan:
    http://forum.benchmark.rs/showthread.php?283738-AMD-Phenom-II-Konfiguracija

E za to već možeš da dobiješ 260-300e, zavisi koliko ti se žuri, solidan procesor, ok grafička, kvalitetno napajanje, fina limarija. Za ono što Šanzammov ortak prodaje mož da dobiješ kurac na biciklu.

Nemojte ljudi da vas šišaju, može odličan komp da se uzme za jako male pare samo ako znaš gde da gledaš i šta da gledaš.

16. verujem da to jebe matere.
    uzeću ovaj, treba mu kinta a i video sam da mu šljaka onaj... nije assassins creed već ona druga, u pičku materinu, popularna igrica na haju bez seckanja.
    Pride, ja i nisam neki gejmer.

edit
    SKAJRIM RETARDIRANI!

17. Добро, можда сам се мало зајебо, није 60-70, већ 50-60. Сад баш гледам огласе. Јефтиније може само без гаранције.

18. Možda je 80e negdje vani, ali kod nas je šaznamova konfiguracija definitivno skuplja.

19. Pride, ja i nisam neki gejmer.

Onda dobro, jer ta grafička nije ni zamišljena da se na njoj igraš već da puščaš multimediju. Nećeš jebati s njom.

20. Glupe malezijske poplave, sjebaše me za kupovinu hard diska. PU!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.