Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Autobuse, prebaci neđe druđe bitnije podatke i podigni sistem. Preporučujem dizanje sa USB-a, ako si vičan. Za 20-ak minuta sve gotovo ;-)
Ја нисам вичан ни програм да инсталирам без да се убаци и адвер, али ћу наћи туторијал какав и све полако. Већи ми је проблем одакле скинути добар виндовс и активирати га, па ако би ми драги целтиче могао на ПВТ какав линк за торент, упутство, за седмицу, био бих ти захвалан врло ем много!
Autobuse, imaš neki PVT, javi šta si napravijo.
Е фала ти, то ми је требало :)
Nema na čemu, drug. Pozdrav tebi i tvojima.
Ljudi, zna li neko da mi kaze zasto su na primjer Kingston micro SD kartice skoro pa duplo skuplje od SadDisk-a, pri tom su istog memorijskog kapaciteta? Da li je u pitanju samo poznatije ime ili je ipak kvalitet u pitanju? Planiram da uzmem neku od 64 ili 128, pa bi neki savjet ili iskustvo dobro dosli.
Gleda se brzina prenosa na karticama. Imaju stepeni brzina, tj. klase od 1 do (mislim) 10. Piše na njima, vidjećeš broj. Jebeš ti 64gb, ako je najsporiji prenos podataka na nju ili sa nje, tj. 1.
Evo ova je npr. 10, ona jebe, ali ima i jaku cijenu
http://www.onsitecameras.com/blog/wp-content/uploads/2011/08/kingston-micro-32gb-class-10.jpg
This capacity comes in a Class 10, meaning they have a data transfer rate of 10MB/s
Znači po brojevima ti je i brzina prenosa, klasa 4 -4mb/s
Super. Hvala za pojasnjenje, Makaronac.
Ovu kingstonovu sam bas gledao na univerzalno.com 49 km cini mi se, a Sandisk 25.
Ne znam, možda postoji još neka caka. Znam da imaju kopije SanDisk kartica, naljepnice u fazonu prebrze- niska cijena, a zapravo najlošija klasa, pa pripazi i na to.
Ok, hvala!
Ta ako je 10 klasa, 32gb, a 25km, znaj da nešto ne valja.
A i kod njih su drugačije brzine po klasama, pa malo proguglaj.
Objasnio Sandisk mnogo lepo šta i kako za klase, evo link.
http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/1996/~/difference-between-speed-class,-uhs-speed-class,-and-speed-ratings
I ne lažem sad, svega mi, zna jeftini sandisk lako da crkne od pregrevanja. Zato mu je i cena smešna.
Jedno je deklarisana brzina, a drugo ostvarena - ovde se masti kao kod potrosnje automobila. Ali u svakom slucaju, uzimati klasu 10, i nikako jeftine Kineze, jer su kartice ionako povoljne da bi se klosarilo.
Čitam sada na nobel.etf.rs okačili kao neku listu bivših studenata gdje su i šta rade, kad ono naletim na lika čiji opis djeluje kao da je Celt.
Nije Celt sa ETFa
Well, zamalo onda. Lik bio u Irskoj neko vrijeme na doktoratu valjda, pa sad radi u Švajcarskoj.
Може ли да се склопи солидна десктоп конфигурација за неких 40к динара? Нешто што ће да тера ГТА 5 на пример, остале игрице ми нису толико битне. Ја одавно не пратим тај развој ПЦ технологије, некада сам куповао магазине и остала срања и дркао на графичке. Дајте неки предлог.
Ja cenim da moze ali bez monitora. Ja sam u maju prosle godine uzeo sa monitorom oko 55000 mi izasao a monitor bio oko 12-13000.