taj lik inače kolko sam skapirao trguje sa komponentama ae da kažem midi haj pa naviše klasa komponenti, u fazonu, ne zajebava i ne cima za grafičkim od 100 jure, već fazon 150 pa naviše, dok su kod nas slične oko 180-220 evra..jebemliga, znam da je jeftiniji, jer sam uzeo od njega novu matičnu za 9500 sa ptt, dok je kod nas najjeftinija cena za istu iznosila oko valjda 12500, manje sigurno ne.
a ova grafika R7 240 mislim da će ti biti i više nego dovoljna da poteraš sve igre na ful fensi maks u narednih 5 godina.
LOL! Ne... :D
Pa u maju je bilo 42500, bez monitora. Moguce da je sad jeftinije.
Sad moze da bude samo skuplje obzirom da su komponente poskupele za 20%.
Moj komp za sada kida glavice, jedino mozda padne neki i5 na leto mada i ovaj sad sto imam radi bolje nego sto sam se ikad nadao,ali DEFINITIVNO sve sto budem kupovao nadalje mora da dodje iz Madjarske, pun mi je kurac ovih nasih govnara...
Moja trenutna konfiguracija:
MB: Asus B75M-A
CPU: Intel G2030 @3.0 GHz
GPU: MSI nVidia GeForce GTX 750 1GB DDR5 OC version
RAM: 8GB @1600Mhz Kingston HyperX (dva stapa po 4)
HDD: Seagate Barracuda 1TB @7200rpm SATAIII
SSD: Samsung EVO 840 120GB (koji inace jebe matere)
PSU: CoolerMaster B500 (500W)
Atife, šta ti imaš od konfe? Iskreno, odavno sam batalio desktop računare, laptopi su moja davno otkrivena ljubav (ne u biblijskom smislu, đavoli jedni!), jer je lakše ponijeti u ruci ako opet izbije neki rat, akobogda ;-)
Imas za koju hiljadu vise mozda cak i bolju konfu + mozes da radis izmene konfiguracije (ako ti je mnogo 1TB smanjis, a recimo pojacas grafu i sl..)
Cene ti budu jos jeftinije, samo se registruj na sajtu u "VIP KLUB" (ocigledno su u SRB vip svi koji umeju da citaju i izvrse registraciju lolo), dobijes 5% kao VIP i jos 5% na gotovinski popust.
Od igrica sam do sad terao GTA 4 , FIFA 15, NBA 2k15, PES 15, FARCRY 4 sve na full bez jebemti.
Za gta 5 sam proverio na game-debate.com i moze bez problema.
Doduse, da se malo ogradim, moj monitor je HD Ready, tako da pri vecim rezolucijama mozda opadnu perfomanse. Uglavnom, grafa je najslabiji deo kompa uz RAM, pa vidi ako hoces da dodas koju hiljadu vise (recimo da bude 2gb ddr5)
Pa pravo da ti kažem, ne znam, ali se neverovatno primeti kašnjenje pri otvaranju novih tabova posebno. A Mozila je daleko brža, samo često krešuje, i to nije samo kod mene slučaj.
Opera mi deluje pomalo sporo. Prosto neverovatno koliko je spor Hrom, ili koliko je Mozila nepouzdan i koliko sajtova ne podržava. Na sedmici mi sve radilo brže, ovde svakom nešto fali.
igrom slučaja, ražalovan sam na samo 1gb rama, proc intel 3ghz i mogu da kažem da za kantu koju trenutno koristim, opera je žena maika kraljica. a do pre par meseci je nikada nisam ni instalirao ni na jednom kompu kog sam imao. mislim, kraljica je za ovaj XP sp3, za ostale OS ne znam
mozila, đene đene, koristim je samo za gledanje onlajn filmova i niš više
o hromu mogu samo da sanjam :(
taj lik inače kolko sam skapirao trguje sa komponentama ae da kažem midi haj pa naviše klasa komponenti, u fazonu, ne zajebava i ne cima za grafičkim od 100 jure, već fazon 150 pa naviše, dok su kod nas slične oko 180-220 evra..jebemliga, znam da je jeftiniji, jer sam uzeo od njega novu matičnu za 9500 sa ptt, dok je kod nas najjeftinija cena za istu iznosila oko valjda 12500, manje sigurno ne.
LOL! Ne... :D
Sad moze da bude samo skuplje obzirom da su komponente poskupele za 20%.
Moj komp za sada kida glavice, jedino mozda padne neki i5 na leto mada i ovaj sad sto imam radi bolje nego sto sam se ikad nadao,ali DEFINITIVNO sve sto budem kupovao nadalje mora da dodje iz Madjarske, pun mi je kurac ovih nasih govnara...
Moja trenutna konfiguracija:
MB: Asus B75M-A
CPU: Intel G2030 @3.0 GHz
GPU: MSI nVidia GeForce GTX 750 1GB DDR5 OC version
RAM: 8GB @1600Mhz Kingston HyperX (dva stapa po 4)
HDD: Seagate Barracuda 1TB @7200rpm SATAIII
SSD: Samsung EVO 840 120GB (koji inace jebe matere)
PSU: CoolerMaster B500 (500W)
kakvo govno od konfe
Atife, šta ti imaš od konfe? Iskreno, odavno sam batalio desktop računare, laptopi su moja davno otkrivena ljubav (ne u biblijskom smislu, đavoli jedni!), jer je lakše ponijeti u ruci ako opet izbije neki rat, akobogda ;-)
Malo VRama Sinđeliću.
Bacje, uzeo ja pre mesecak dana komp. Nesto ispod 40k
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-CENTURION-17361/
Imas za koju hiljadu vise mozda cak i bolju konfu + mozes da radis izmene konfiguracije (ako ti je mnogo 1TB smanjis, a recimo pojacas grafu i sl..)
Cene ti budu jos jeftinije, samo se registruj na sajtu u "VIP KLUB" (ocigledno su u SRB vip svi koji umeju da citaju i izvrse registraciju lolo), dobijes 5% kao VIP i jos 5% na gotovinski popust.
Od igrica sam do sad terao GTA 4 , FIFA 15, NBA 2k15, PES 15, FARCRY 4 sve na full bez jebemti.
Za gta 5 sam proverio na game-debate.com i moze bez problema.
Doduse, da se malo ogradim, moj monitor je HD Ready, tako da pri vecim rezolucijama mozda opadnu perfomanse. Uglavnom, grafa je najslabiji deo kompa uz RAM, pa vidi ako hoces da dodas koju hiljadu vise (recimo da bude 2gb ddr5)
Koji pretraživač je najbolji za windows 8.1? Hrom radi jako sporo, a Mozila nešto često zabode.
Za hrom je izgleda neophodan i7 i jedno 16gb rama
Pa pravo da ti kažem, ne znam, ali se neverovatno primeti kašnjenje pri otvaranju novih tabova posebno. A Mozila je daleko brža, samo često krešuje, i to nije samo kod mene slučaj.
Pa pokretanje hroma traje bar 10ak sekundi, a pocetna stranica google.rs
Probaj sa palemoon (to ti je light verzija mozile) ili sa comodom (laksa i sigurnija verzija hroma, bazirana na hromiumu)
A ako oces mejnstrim, probaj operu ili safari
Opera mi deluje pomalo sporo. Prosto neverovatno koliko je spor Hrom, ili koliko je Mozila nepouzdan i koliko sajtova ne podržava. Na sedmici mi sve radilo brže, ovde svakom nešto fali.
igrom slučaja, ražalovan sam na samo 1gb rama, proc intel 3ghz i mogu da kažem da za kantu koju trenutno koristim, opera je žena maika kraljica. a do pre par meseci je nikada nisam ni instalirao ni na jednom kompu kog sam imao. mislim, kraljica je za ovaj XP sp3, za ostale OS ne znam
mozila, đene đene, koristim je samo za gledanje onlajn filmova i niš više
o hromu mogu samo da sanjam :(
Ne znam odakle ti ovo. Imam i5 sa 6gb rama, piči bez ikakvih problema.
Meni na win8.1 leti hrom lagano. A da ne kazem da ovde na laptupu imam quadcore @1.5 lolo
Molim te, napusti sa'ranu.
Mozilla radi odlicno, doduse kod mene je mozda do cinjenice da je i5 procesor sa 8GB najfinijeg RAM-a, ne znam.
Kod mene Chrome i Mozila odlično rade na laptopu od 2 hiljade eura i malo jače.
Meni na komodoru ne rade ni mozila ni hrom :(
Napomenuo bih da gonzo nije bio na sajtu više od godinu dana lolo
To Bohore mađijo, primetio si lololo