Ali koliko je samo govno Sljamsung pokazuje da je ovaj KANCELARIJSKI model problematican, sta ocekivati od kucnog jeftinog?! Jednom sam kupio Sljamsung DVD plejer, i jednom imao Sljamsung sluzbeni telefon, i nikad u zivotu vise necu ponoviti tu gresku.
Naravno da ga ima ali ne radi. iskocio nekakav error with installation file kaze da skinem novi i probam opet pa sam ugasio komp i otisao. Probacu sjutra opet.
Ledeni, iskreno, ako hoćeš kvalitetan print/scan/copy aparat, uzmi HP ili još bolje Epson i ne smiješ žaliti pare, jer su skeneri u all-in-one uređajima lošijeg kvaliteta od samostalnih skenera. Ja imam ovo i služi me odlično:
Sve je to super ali ovaj ja nisam kupio nego je zajednicka kancelarija i kolega je jednog dana dovukao djubar. Kad je vec tu treba ga osposobiti a cd se zagubio.
Zovite nekog stručnjaka, valjda firma ima odsjek za štampačko-ljudske odnose i komunikaciju?
Takvi su pretežno po ludarama zbog dijagnoze HP štampač lolo
Elem Ledeni jedino što ti preostaje, ako ne instaliraš drajvere, je da mu rkneš novi firmver. U 99% slučajeva to upali, a onih jedan posto su tragično završeni i možeš da baciš štampač posle toga. Firmver ti je u istoj sekciji gde i drajver, samo dobro pročitaj uputstva.
desi mi se često da monitor bude mutnjikav i sad ja uzmem onaj plavi kabl što idde unjega i drndam i malo se menja slika vamotamo nekad bolja nekad gora. i sad mene interesuje da li može biti kraj decenije monitora ili je nešto drugo, mislio sam da možda ne valja ovaj plavi kabl što ga povezuje sa kućištem.
zajebo sam se malo, plavi je samo ulaz kabl je siv
i juče ja izbacio bio skroz kabel dok je bio pod strujom monitor a isključen mi bio komp i krenem ja da zašrafljavam kad iskoči mala varnica u trenutku kacam prislonio ovo na ovo tj nije iskočila nego samo bleji tamo na monitorovom izlazu, baš mala tačkica.. jel to normalno? znači kad prevlačim kraj kabla po izlazu zaslona
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Aj viđi mi to.
SCX-4655F mu pise pozadi a komp ga prepoznaje kao scx 4650 ako ima kakve veze. Nije frka u kancelariji je to cu svakako sjutra zavrsiti.
Posl'o na pvt
Pa skida ga sporo, ali ima ga - http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_HK_EN&CttFileID=6054865&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=SCX-4655F&VPath=DR/201504/20150407113216906/SCX-4650_4x21S_Series_WIN_Scanner_V3.21.65.03.exe
To ti je na ovoj stranici - http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/printers-multifunction/discontinued-models/SCX-4655F/XSS
Ali koliko je samo govno Sljamsung pokazuje da je ovaj KANCELARIJSKI model problematican, sta ocekivati od kucnog jeftinog?! Jednom sam kupio Sljamsung DVD plejer, i jednom imao Sljamsung sluzbeni telefon, i nikad u zivotu vise necu ponoviti tu gresku.
ЏЊЕРИКО ОДГОВОРИЋУ НА ПВТ КАЦЕ НАКАЋИМ ТРЕЗАН О К?
Naravno da ga ima ali ne radi. iskocio nekakav error with installation file kaze da skinem novi i probam opet pa sam ugasio komp i otisao. Probacu sjutra opet.
Preko fotošopa možeš da skeniraš, samo je pitanje kako će raditi bez drajvera.
Ledeni, iskreno, ako hoćeš kvalitetan print/scan/copy aparat, uzmi HP ili još bolje Epson i ne smiješ žaliti pare, jer su skeneri u all-in-one uređajima lošijeg kvaliteta od samostalnih skenera. Ja imam ovo i služi me odlično:
https://www.printerland.co.uk/images/Product_LargeImages/epson-xp950-front-large.jpg
A tebi će biti dovoljan i ovaj, a neće se kvariti:
http://www.gigatronshop.com/stampaci/hp_deskjet_ink_advantage_3525_all-in-one_printer_cz275c-6221
ma na telefon skini CamScanner aplikaciju i boli te
jeste li budale da kupujete inkjet stampace jebo vas bog, za 2-3 godine naplate 3 stampaca i vise ako ga koristite...
laserski, pa makar crno beli, jebes inkjet sranja sa kertrizima kojima istice rok trajanja poserem im se na poslovni model kako zaradjuju pare.
https://www.camscanner.com/user/download
+1000, i zajebi hp od srca.
Jbg, meni supruga zbog posla puno štampa u boji, štampač i kertridži su džabe-od firme, tako da se višestruko isplatilo ;-)
Sve je to super ali ovaj ja nisam kupio nego je zajednicka kancelarija i kolega je jednog dana dovukao djubar. Kad je vec tu treba ga osposobiti a cd se zagubio.
Zovite nekog stručnjaka, valjda firma ima odsjek za štampačko-ljudske odnose i komunikaciju?
Takvi su pretežno po ludarama zbog dijagnoze HP štampač lolo
Elem Ledeni jedino što ti preostaje, ako ne instaliraš drajvere, je da mu rkneš novi firmver. U 99% slučajeva to upali, a onih jedan posto su tragično završeni i možeš da baciš štampač posle toga. Firmver ti je u istoj sekciji gde i drajver, samo dobro pročitaj uputstva.
DANKANE NE MOGU ISCEKATI ODGOVORA, CELU NOC OKA NECU SKLOPITI
desi mi se često da monitor bude mutnjikav i sad ja uzmem onaj plavi kabl što idde unjega i drndam i malo se menja slika vamotamo nekad bolja nekad gora. i sad mene interesuje da li može biti kraj decenije monitora ili je nešto drugo, mislio sam da možda ne valja ovaj plavi kabl što ga povezuje sa kućištem.
zajebo sam se malo, plavi je samo ulaz kabl je siv
i juče ja izbacio bio skroz kabel dok je bio pod strujom monitor a isključen mi bio komp i krenem ja da zašrafljavam kad iskoči mala varnica u trenutku kacam prislonio ovo na ovo tj nije iskočila nego samo bleji tamo na monitorovom izlazu, baš mala tačkica.. jel to normalno? znači kad prevlačim kraj kabla po izlazu zaslona
Evo rješenje: kupi monitor