IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pokušavao sam skinuti ad block ali kada god bih se obreo u tom chrome storu nigde nisam mogao da nađem daunloud dugme a generalno imam trip sa skidanjem tih programskih add-onova sa neta, uvek se bojim skinuću neki malware pa se mogu jebat' onda. Možeš li mi proslediti neki link da skinem to, al' na tvoju odgovornost? :)
    Da reinstaliram sistem? Ti mora da si iz SRS-a :) Da li stvarno ima potrebe za tako radikalnim merama?

2. Pa odakle drugo da nabaviš addon, da ti šalju poštom na kućnu adresu? Opušteno skidaj sa chrome webstore i firefox addon galerije, to ti je bar 100% bezbedno.

https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

3. Ti mora da si iz SRS-a

Pa, ono, i nisam ali cenim njihovu ideologiju i naravno Vodju.

Ozbiljno, reinstaliraj sistem, nakupio si sto kuraca. To bi trebao da radis bar dva puta godisnje. Svasta se nakupi, i virusi i sto bespotrebnih programa koji jebu komp.

4. Crnigrujane, pa gde da ja sad tu kliknem na daunloud? Gde? Bio sam tu milion puta i ne mogu da nađem vražije daunloud dugme.
    Tako frustrirajuće...

5. Ono je link za dodatak za Chrome, kad otvoris s njim link videces dugme "add to chrome", ako si otvorio drugim browserom naravno da nema nista. Ako ne koristis chrome nema veze, adblock je popularan dodatak i postoji za vecinu browsera, samo potrazi.

6. Нема даунлоуд, имаш горе десно да додаш у хром, мени је на српски па пише ДОДАЈ У ХРОМ, вјероватно пише АДД ТО ЦХРОМЕ

7. Rođaci, je l' vi to mene držite za tele? Pa vidio bih jebeni "Add to Chrome" i dodao ali NEMA! Da ne treba kojim slučajem biti ulogovan jer ima gore desno samo sign in? :)
    P.S - i jok, pokušavam preko IE ovo obaviti, naravno da sam u hromu jebote.

8. mislim da treba biti ulogovan, probaj

9. I dalje ni traga ni glasa od add dugmeta.

10. Ovako, idi na onaj kljuc u gornjem desnom uglu, pa na settings. Onda levo imas extensions. Tu bi trebao da imas adblock i da mozes da kliknes na enable. Ako nema, jebiga.

11. Merci, meni tu gde tebi piše dodaj u hrom piše avejlbl in hrom...ali ja jesam u hromu? Ne kapiram, izgleda da treba da skidam hrom koji već imam i u kojemu sam sve ovo otvorio.

12. ako mi ne posaljes print screen ja ne mogu da vjerujem da pise avejlabl.
    ili je ''added to chrome'' ili je ''add to chrome''. nema trece opcije.

ako je added to chrome onda ides na ovaj kljuc gore odma ispod iksa, kojim zatvaras prozor

http://www.tyreplus.rs/slika_00333071.jpg

pa na settings kako ti je Yeah Batch objasnio.

ako je add to chrome, adduj ga jebem li ga.

ako nije nista od ponudjenog, vanzemaljci su ti kidnapovali komp i ostavili neki klingonski operativni sistem i klingonski hrom, pa se njima obrati za pomoc.

13. За Хром имаш 2 адблокера: АдБлоцк и АдБлоцк Плус. Овах други је прерађена верзија Адблоцка за Фајерфоџ. Ал и први би требало да је ОК.
    Ако неће са стора да ти инсталира, пробај овде:
    http://adblockplus.org/en/chrome

14. Morao sam reinstalirati Chrome. Sad može to add to chrome.
    I oni dosadni reklamni brauzeri su nestali.

15. Значи помоћ ми треба, јелте ХИТНО! Добро не гори нигде... х)

Значи вако, могу ли мтс-ов адсл вајрлес модем/рутер да користим само као рутер, а да интернет иде преко другог модема?

16. moze.
    Treba ga samo podesiti valjano.

17. Ок, хвала!! А где би се могао подучити ваљаном подешавању?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.