IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Brt, aleksandre, ne mogu ti prodati za ispod 10 soma, nema tog boga

2. нема бога да ја могу да скупим више од 9000 динара у наредна два дана, па не знам каква да је графичка. једино да не купујем ни пљуге сутра, онда бих имао 9170, лоло.

3. Ja imam Geforce 8800 GTS. Pa gledam sada, neki overklok da joj uradim, ali se jebavam sa time već neko vreme, jer mi radi na 80*C kada pokrenem neku zahtevniju igru tima Skyrim ili GTA IV. Je l' to ok temperatura, ili bih trebao nešto da odradim po tom pitanju? I kako se overklokuje? Znam generalno šta treba, ali me jebavaju programi, jer neće da rade. Možda je do Win 7 64x, koliko sam čitao.

4. Au, Čaveze brate, gde iskopa tu kartu?

5. Što, dobro ili loše? Dobio u konfiguraciji što sam uzeo.

6. dok se ne istopi, furaj.
    80 je prihvatljivo mensečini, mojavaljda varira od 65 do 85, boli me pajser da je menjam.

7. Пазари вентилатор за кућиште. Јефтина инвестиција, а добрано обара температуру.

8. Imam 2 kulera, jedan za kućište, drugi za grafičku posebno, ali opet prži temperatura. Nikako da smanji doživljaj.

9. ma čavez, ioanko to nije neka skupa grafa, verujem da košta danas oko 2,5 črvene.

10. Kupi klimu. I otvori kućište i uperi ventilator u njega, i drži ladno piće pored. :)

11. moj kuler na napajanju radi na gurku već par meseci, moram ko elisu za fajtera u prvom sveckom ratu da rotiram po par minuta da se pokrene, a i posle radi na nekih 60 posto snage:)

12. Hardver iz 2006, 2007 je uvek bio vreo. Sećam se mog prvog dvojezgarnog Atlona, pičio je oko 60 u idlu. Al' zato, ove nove kartice i munje, sve tiho, a leti ko zmaj. Ne igraju tu kuleri toliko ulogu (igraju malo), ali najviše je bitan postupak izrade čipa u nanometrima.

13. Znači, na srpskom, 80 stepeni je ok za moj sistem? Takodje mi je dual core, sa 6 gb rama, win 7 ultimate 64x.

14. 80 za full load, na tako starom modelu, mošsreći da je prihvatljivo. Mada, šta bih ja uradio na tvom mestu? Prodao tu za nekih 30 jura, dodao 10 i kupio neki hladniji, a bar duplo brži Radeon.

EDIT: Moja GTX 460 i dalje čeka ponosnog vlasnika

15. Много ми то бре. Мени се прегревао једно време, реко који му је, отворим и обришем једно сто грама прашине и мемле са кулера и околине, спустио му температуру за 20 степени. Без зезања.

16. Baci neki predlog u inbox ako imap, ako njakaš Limundo, pa da vidim kaj ima u ponudi. Ako ne tu, onda ovako generalno, ako ti nije muka.

17. Idem sad do grada nešto, pa ću ti posle nabaciti nešto vredno gledanja. Naravno, ako dobijam procenat za posredništvo.

18. Naravno, ako dobijam procenat za posredništvo.

Jedino da se preselim na suprotnu stranu od tebe na sledećem VOS-u, da te ne bacam u senku stalno! :D

19. Chavez decxko neces dobiti predlog. :)

20. Chavez, ti mene samo proslavljaš, ja se uvek šibam sa najjačim igračima po terenu, lolo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.