IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Uzmi ovaj Thinkpad. Kasnije skupi lovu, ubaci neki SSD i vozi Miško.

2. elek jebeni kupuje laptop na svakih šest meseci

3. Znači nisam ni sumnjao da će Ćeltik da izabere bilo šta osim Lenova lolo
    Ma Rađ pitam ako ikad zaradim dosta novaca da se častim, ima pun kurac novih računara po oglasima, nego kako bi se ti drugačije nervirao hehe

4. nisam razumio ovaj zadnji dio, ali ŠTA SAD DA SE RADI

elem, ima mlatoni link za onog kupujemprodajem šanera laptopova iz švedske, da nije neki od ove dvojice taj? možda izbunariš nešto bolje za iste pare

5. Pa vidim da ti zadrhti ruka svaki put kad ja pomenem kupovinu laptopa brt...
    E taj Šveđa je imao dobrih mašina, ali nešto se izgubio sa sajta, ili ja ne umem da ga nađem. Uglavnom mislim da ovi nemaju veze sa njim. Ima i jedan Jagodinac, valja dosta dobre laptopove ali ima i jake cene (inače prodaje i štene šarpeja loool)

6. E ljudi, treba mi ekstremno brzo da dobijem sertifikate, sto vise to bolje, znaci sta god samo da je rad na racunaru i engleski jezik, jel zna neko nekog ko to zavrsava

7. Ne gubi vrijeme, kupuj Thinkpad dok se nije o'ladio!

P.S. Ne uzimaj uzalud ime Lenova svoga ;-)

8. mislim da sam od tog jagodinca kupio monitor, ključne reči u oglasima su mu 'uvezeno iz švajcarske'

a ja se mislim, koje li švajcarsko dete jutros plače za monitorom i šarpejom

9. lolo jebi švajcarsku đecu

10. Elek, ako ti treba broj za ovog što donosi iz Švedske javi da nabavljam. Nemam pojma dal je on bio na kupujemprodajem, meni su uvalili da ga zovem u tuđe ime

11. Ne Mlato, pusti snovi brate lolo, ali hvala ti u svakom slučaju.

12. hahahah gledaš laptopove na oglasima ko što gtd gleda kola, onako, turistički xD

13. Bratjo je l VGA samo sliku prenosi je l da?

14. да то је графичка картица, народски назив

15. Ma dvd neki prastari oću na tv a nema hdmi ko plazma a skart imaju oba al nemam

Kapiram VGA i činč jedan u zvuk dubodem i ok biće

16. Imam ja lika koji radi sa tehnikom iz Svajcarske, cesto dobija vrh robu pa mogu da vas spojim ko hoce, mogu vam dam fb ili br

17. Neka, potražiću kabal samo to mi fali.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.