U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Reci koji je model pa ću da vidim koliko tačno košta za njega.
Acer Aspire E1-571G
Ako može polovan da ti nađe, to bi ti taman upalo do 3 soma, ovako već teže.
Coa ima neki lik Filip iz Kg-a na kupujem prodajem, čini mi se da je imao gornji deo kućišta za tvoj laptop, proveri.
Da si doneo tu kantu pre dva meseca kod mene u servis za dva soma bi imao full čišćenje, jedino bi te odrapili za tač lolo
Sad ja više ne radim, ali mogu da vam preporučim okej firmu pošto su neki vukajlijaši već bili tamo.
Sad ću da ga potražim, ako ga ima i hoće da rasparčava u delove.
Kakav je ovaj tablet, po ovim specifikacijama. Je li sporo govno i koliko košta?
http://shop.lenovo.com/rs/sr/tablets/thinkpad/thinkpad-8/#tab-tehni%C4%8Dke_specifikacije
Tablet ne valja, jer je premalen za pružanje usluga ljudskom oku. Koga god znam da ima tablet, a koristi ga redovno, išao je očnom nakon par mjeseci. S druge strane, Lenovo mora biti dobar LOL
Kakve su mu ove specifikacije brt, stvarno pojma nemam a zanima me.
Pa za jedan tablet specifikacije su mu okej, nego sramota što su stavili thinkpad kad se zna šta je thinkpad jebemu život. Za koliko para se to prodaje Tilmo?
Jbg, cpu atom na 4 jezgra, grafa izgleda dobro, ali na papiru, pošto nisam vidio uživo kako šljaka. Ne vrijedi tih para, koliko god da košta.
Ako je do 100 evrića, kupuj.
Elem Ćeltiče u onaj T430 što sam kačio skoro može da se ugradi i7 za 8 jezgara, izašlo bi me skupo dodouše ali voleo bih da uporedim ima li neke razlike u odnosu na skrnavi i5.
Ma ne kupujem ja to govno. To sam dobio kao službeni tablet prošle godine.
Duže nas 50 hiljada za njega. Malopre se pokočo i iznervira me, a nikad nisam pogledao te specifikacije. Vredi li to govno toliko i ako vredi što je spor kad kucam post na vukajliji majku li mu jebem.
Mnogo je 50 hiljada za tablet, pa da je sto puta Lenovo. Za te pare možeš da kupiš solidan laptop-tablet i da se kurčiš.
Ćilmo, Bohor je sigurno ubacio Anti-Lenovo plug-in, kad otvoriš Vukajliju na tabletu, počinje da usporava :-) Na kraju krajeva, uzmi polovan ali dobar laptop, služiće te duže nego bilo koji tablet.
Eleče, ne treba ti i7 u T430, uzmi sa i5, dovoljan je, radiće ko zmaj.
Znam, ali ovaj i7 je duplo jači i od i7 koja ide u njega fabrički... valjda će biti novaca lolo
Šta mislite, šta je najisplativije učiti kad se dobro savlada JavaSE?
Azbuku.
Dajte onaj program što instaliraš i on vidi gde sve treba apdejt i reši to
Seltik? Elek? Neko?
Probaj ovo https://drp.su/index.htm