IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ih, treba sad nađem pass, de li sam zaturio taj papir s ugovorom...

2. imam problem sa ati radeon mobility hd5470 512mb (na ovome http://itsvet.com/proizvod/toshiba-s...laptop/22/5048).
    Instalirao sam modern warfare 2 i svako malo stane, drzi sekund, 2-3, pa nastavi. Menjao sam sva podesavana u igri, spustao sta se spustiti moze, petljao nesto i sa katalistom, al da proradi nece!
    Sad, znam da nije neka masina za igranje, al mw2 bi trebalo da sljaka kako treba (singlplayer)... Metro 2033 je radio k'o sat, a Black Ops je zezao kad sejvuje, inace sve ok... Dead Space 2 ne pravi probleme...
    Imate li neko resenje?

3. Probaj da skineš noviji drajver. Ne znam da li bi budženje rama pomoglo, teško.

4. Skidao i apdejt i drajver i probao sa starijim directx-om, ic ne reaguje...

5. Kucaj u guglu CAN YOU RUN IT , skokni na taj sajt, nadji igru koja te muci, i klikni na test.
    Dozvoli mu da koristi javu i to sto te pita, i on ce ti izbaciti da li ta konfiguracija moze da je tera.
    Ako ti je konfiguracija ispod minimuma, onda nemoj da se petljas sa drajverima i ostalim kurcima jer jednostavno nemas komp da je igras.

6. Jbga onda, to je već stvar režije. Ali pitaj još nekoga, možda bude pametnih predloga.

7. Congratulations, your computer passes the minimum specification required to run this product.

e da ga jebem... nema veze, skidam sa drugog mesta... fala momci

8. Moze li neko da mi baci link od rosette stone ali da sadrzi norveski?
    trazio sam na par dobrih torenta ali nema. Mozda neko od vas ima bolje stekove za skidanje.

9. Pišem Uz Vetar
    http://www.amazon.com/Playstation-Controller-Adapter-Lifetime-Warranty-2/dp/B000F6BGXY

Da ne znate gde ovo ima u srbiji da se kupi?

Limundo ili Kupindo.

10. Taman sam se ponadao da si meni dao odgovor.

11. Udjem u cs 1.6 i nece meni da mi izbaci
    pozadina ok, samo nema onoga new game, serveri itd
    ranije htelo od sad nece nzm zasto
    pomoc?

12. Tako i meni bilo i ja prestao da igram :)

13. Cepam Skyrim i izbacuje mi s vremena na vreme iz igrice. Kontam da je zbog modova, isključim sve sem zvaničnog, Dawnguard, opet izbacuje, isključim i Dawnguard opet ista priča. Kaže "Windows Visual C++ has stopped working." Gledam u programima i imam par verzija tog sranja "Visual C++ 2005, 2008, 2011". Šta da mu radim?

14. Jel me zezate za kanter?

15. Svega mi..evo sad dotu peglam.

16. Imam problem sa Star wars:the old republic-om.Kad god izadjem iz igre,ikonice na desktopu mi se razbacaju,kao da hoce da se prilagode manjoj rezoluciji.Stavio sam u igri istu rezoluciju kao i na desktopu,i opet se desava.Jel zna neko sta bi mogao da bude uzrok problema i kako da ga popravim?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.