Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ovo mi se milion puta desilo. Kada hoću da nešto slikam ili da snimam web kamerom otvore mi se 4 prozora umjesto jednog. Šta da uradim da bude normalno?
Sta treba da instaliram da bih na Operi mogao da gledam embidovane snimke sa jutjuba? Sam jutjub radi, ali kada se snimak nalazi na nekom drugom sajtu, onda nece.
Једе говна опера. Инсталирај најновију и најновији флеш. Тај проблем нема никакве логике.
Једе говна опера. Инсталирај најновију и најновији флеш. Тај проблем нема никакве логике.
Prvo sam to uradio. I fles funkcionise kada gledam nesto na jutjubu, ali ne i ovde. Prvo sam pomislio da nije do toga, probao sam na Mozili sve radi kako treba sa novim apdejtom flesa.
Мораћеш онда на каблове да пушташ клипове.
Dva pitanja.
Kako najprostije reinstalirati Windows na netbuku koji nema CD drajv, i kako popraviti USB flesic koji ti je rodjeni brat sjebo pokusavajuci da uradi to isto, i sad ne moze da mu se pristupi?
Hvala.
Скинеш њиндоњс ИСО, нађеш туторијал, HOW TO МАКЕ BOOTABLE WINDOWS USB FLASH DRIVE, ставиш у биосу да примарни драјв буде усб, кркнеш флеш и иде ко са цедеа. За ово друго не знам.
E, bas tako je moj veseli bata radio... Otprilike da tako dobijes i lep USB privezak za kljuceve, il je on nesto zasro. Nista, sad cu da ja uzmem drugi fles, sto samo da on ima privezak... Znaci nema laksi nacin, ne zameni gumice na ventilima, dok glavu ne skide...
Hvala jos jednom.
Je l' ima neko ovo i da li je pametno skidati ga? http://lp.torchbrowser.com/?sysid=448&appid=181
Skini ga, ali koji će ti đavo.
Moj laptop nema optički drajv, tako da sam Win7 podigao tako što sam na fleš prekopirao podatke za instalaciju, ubacio fleš u USB i pokrenuo instalaciju. Laganica.
EDIT: ništa nisam prčkao po biosu, samo sam ubacio flešku i to je to, s tim da nisam pravio poseban Windows folder.
1. Moguće da netbook ima neku recovery opciju, kojom se automatski reinstalira Windows.
2. Ako nema, potrebno je da USB bude butabilan i opremljen instalacijom Win7. Za pravljenje butabilnog USB-a Win7 može se iskoristiti neki od programčića za to. Npr, evo: http://lifehacker.com/5347382/wintoflash-turns-your-windows-installation-dvd-into-a-usb+based-installer
Ako sistem ne može da se podigne, a podešeno je da traži butovanje sa različitih medijuma, sam će pronaći USB. Ili - ako je podešeno da prvo traži USB. U suprotnom, ili se u BIOS-u postavi odgovarajući prioritet ili se pri uključivanju računara pritisne odgovarajući taster (kaže on koji) za izbor medijuma za but. To bude F12 ili sl.
bezobrazan sam ali moram da se citiram lololo
da, jesi brezobrazan. koristi proxy, VPN, tako nešto
Daš crvenu liku koji je zadužen za to.
Pitaj admine za staticku IP ako hoce da ti daju, kao radis neki projekat kurac-palac.
A moze i ovo sto Bili kaze. :)
zatvori 3 prozora koja su visak.
neki program za pravljenje video klipova? hitno je
Windows Movie Maker.
Sony Vegas.