IT Kutak - raznorazno pitanje
  • k

Mudro, zahvaljujem

• k

Laptop ne očitava dodatni ekran, samo se "no signal" pojavi. Probao s drugim ekranom, isto. Probao sve tRiKove z gugla, usta im se serem. Ima li ko ideju šta bi moglo biti?

• Ejdus

Odnesi kod tehničara. Oni to najbolje znaju. Malo su skuplji kod tebe ali to ti je uređena država.

• mesni narezak

vindous dugme i p, pa odabereš duplikejt ili ekstend.

• Скелетор

Probaj drugi hdmi ulaz ili drugi kabl

• Š

Čime povezano to, HDMIjem? Možda je kabla sjebana ili ulaz.

• k

Probao, mesni. Probao i kablove menjati. Autore Ejdus, dva odgovora, jer vas neizmerno poštujem:

1) treba mi jako brzo jer imam rokove, a servisi su spori svugde

2) kad mi se pokvari abakus, vas ću prvog zvati

• k

Probao i windows shift ctrl b kombinaciju. Kada odem na Display i kliknem Detect, ne očitava ga.

• k

Bogomajku. Sad ga na tv prikopčao preko HDMI, isto. Sepet isusa.

• Š

Brate mora da je hdmi ulaz na laptopu u kurcu, jel imaš VGA adapter neki, da li to uopšte još postoji LOL?

• mesni narezak

reinstaliraj displej drajver jbg

• mesni narezak

šmole, kad si poslednji put video vga na laptopu? ja brat bratu petnaest godina nisam.

• Š

hahahahahahh ne znam brate što bi rekli anglosaksonci bacam sranje na zid da vidim dal će se zalepi

• mesni narezak

oj ulaze hdmi,
    popuši kurac mi.

• mesni narezak

ako ništa ne pomaže vrv ode hdmi ulaz, iščisti ga, ako još ne bude radilo, servis brale.

• k

Borim se sželjom da stučem odzid sve

• k

Rešeno vrlo informatički. Odradio reset.

• celtic

Kakav reset? Nisi valjda sistem diz'o ponovo?

• Š

Pa šta i ako jeste, viš da kaže da mu rešilo problem. Doduše ostaje pitanje šta je bio originalni uzrok tog problema, verovatno neki drajveri što reče mesni.

• k

Vrv neki drajveri, iako sam probao i to, deinstalacija, reinstalacija i te munje.

Nisam dizo sistem skroz, nego ona reset opcija u win 10 de ti pobriše sva govna od aplikacija i programa koja si izasrao po kompjuteru, a moš izabrati da ti ne dira fajlove.