IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Mozda to ne znaci to, nemam pojma ali nekako cijeli zivot percipiram da je taj smart tv < android tv, da imaš manje mogućnosti iako kvalitet ne zavisi od toga

2. Jbt samo lupaju print kao da tu ima nekih obj razlika. Na tom samsungu kreno displej da dobija crne fleke posle 6-7 meseci tako da ono...

3. Evo sad gledam kutiju android tv

4. Radi g play ima precica na daljincu za to sve legit, al bukv kao da je g play iz nekog razloga limitiran da ne mos koristis kao na mobu. Ima igrica i nekih govana al ne da ti koristis ko klasik brauzer.

Naci nemos chrome instaliras iz g play-a

5. U stvari me jebe da instaliram alternativne aplikacije nabijem ga

nemos ni onaj apkmiror ni nista od tih govana legalno

6. Zasto li prodaja kompjutera i kompjuterskih komponenti ide tesko preko KP?Cekam cak 5 meseci da se pojavi kupac pa mora snizim cenu ili cu izgubim kupca koji se pojavljuje jednom u 5 meseca i jos kolko muka i glavobolja.Stanovi i kola koji kostaju mnogo skuplje od neke prosecne konfiguracije se mnogo lakse prodaju.

7. Oliži mi malog

Skec

8. Zasto kompanije ne ugrade sledecu stvar u racunarskim komponentama.Procesor, graficka i ram memorija bi trebale da imaju jedan flag koji govori da li su ikada procesor, graficka ili ram bili overclockovani i kad jedanput overclockujes taj flag trajno menja vrednost i kazuje da je komponenta bila overclockovana .Na taj nacin ako kupujes polovni racunar ili komponente siguran si da neces uzeti neku poluispravnu overclockovanu komponentu kod koje je zivotni vek skracen i ko zna kada ce uslediti kvar.Takodje moze da se realizuje i program unutar firmwera graficke koji ce da ako graficka prekoraci odredjeno vreme rada pod punim opterecenjem da belezi duzinu rada po punim opterecenjem kako bi se imao dokaz da li je graficka rudarila.

9. Одавно сам приметио иако се не разумем у компове ео питање је л истина или је л бар делимична истина да компови увек долазе тако да имају рецимо добар рам и графу а лошији процесор или неке друге 2 добре ствари а трећу лошију тако долазимо до тога да платимо комп 80к а немамо савршен комп јер нешто фали и кочи те и тако мораш да га надоградиш

10. atomcki predlaze da se random tahograf ko kamiondzije sto imaju ubaci na masinu nes ti mene zajebat bajo

11. ovo drugo niko ti ne brani kaes ocu ovaj preset racunar al stavi malo jacu grafu, pojacaj ram ili izbac cd rom pa koriguj cenu bukv spram toga

ono sto sam primetio otprl je da uvek nekako bude skraceno za ram memoriju najcesce al to se lako upgrejduje

ali bilo bi lepo galaktikos objasni on je ekspert

12. Obično u takav neki prebuild ubace neko polukrš napajanje ili matičnu, a neretko i oba, zalepe ti garanciju 2 godine na sve uključujući i ram (a tu garancija ide 10+ godina obično kad se kupi zasebno) i vozi bajo.

A proc i grafička jbg, silikonska lutrija, znaš tačno šta kupuješ, desi se da rikne posle par meseci nešto, nema pravila.

Zato čitaš recenzije i forume korisnika pa sam izaberi šta misliš da treba.

13. eo gledam sad ovo moje napajanje karakteristike pise:

OPP (Over Power Protection)
    OTP (Over Temperature Protection)
    OVP (Over Voltage Protection)
    SCP (Short Circuit Protection)
    SIP (Surge & Inrush Protection)
    UVP (Under Voltage Protection)

el sad realno da co ovo zastiti masinu ko kod mene sto je bio over voltidz il ce rikne napajanje a masina je safe

14. To svako fazon 30€+ jura ima i polu ništa ne znači, samo marka i sertifikat minimum 80+ bronze ako ćeš da budeš siguran

15. jeste ciftek bronze mislio o tome ovaj sto radio config

16. al zato pitam el crkne napajanje zarad masine ili i ono ima zastitu pa ne bi trebalo crkne, jer ovo govno ne pali

17. Da, crkne zarad mašine jer je prvo na udaru a realno i najjeftiniji deo kompatibilan sa 99% matičnih ploča, lako zamenjiv

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.