IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Mogu misliti kako ide taj tvoj 159 sportwagon sad ihh

2. to bilo na 1.9 multipli, isti motor bukv, samo italijane cepam

3. https://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=603#post_4206491

Produžiš vek trajanja grafike, niža voltaža-niže temperature pod opterećenjem, izgubiš možda 5,6 frejma, mala to cena

4. Čipovanje promenom mapa samo je da se odseče ruka liku koji uradi to

5. Čipovanje je odlična ali preskupa stvar da se uradi kako treba
    Od kovanih klipova, kamionske turbine jačih creva i interkulera do ojačanja zglobova i koševa menjača itd

6. CITAT rodužiš vek trajanja grafike, niža voltaža-niže temperature pod opterećenjem, izgubiš možda 5,6 frejma, mala to cena TATOC

ovo mu sad dodje kao daungrejd radi produzenja trajanja

mada obj jebes sve to ako nisi stavio neki ups

7. Čipuješ ga da ide brze i znas da moze al ne smes da ga vozis jer ce otkine plivajuci ako ga vozis tako 15 km plus
    Smanji potrosnju za litar i to je

8. A vozis kao penzioner posle i svakako je manja hahaha

9. ma jok, oni cipovi za 300-500jura plug in

10. solidno radi ova grafa kace baci overklok za neki kraci rad bukv +30% worka

al obj esam u popizdu stamie obecano

11. stigo mi smart tv iz svetofora, dosad uvek kotistio android tv boxove i nije bilo problena

Ovo smart govno na g playu nema nista, nemos chrom instaliras jbt bukv. Jel zna neko kakve chitove

12. low budget brand neka tesla od 300 jura

Sve sljaka ok al bukv limitiran google play, ima dosta toga al recimo ne da ti brauzer instaliras bilo koji

13. Ima kao hakovo sam ga nesto al nece uopste ikonicu mi stavi na desktop fazon ne prepoznaje pa odem preko file manager i onda otvorim

14. low budget brand neka tesla od 300 jura

Mislim da sam otkrio srz problema xd

Salu na stranu jedino nek ti dodje drugar haker neki pa da proba da ti rutuje tv ali ne bih se zajebavao s tim

15. Probaj preko yandexa skeč

16. Ma isti kurac imo sam samsunga pre ovog ne bi nikad opet dao pare

17. vise je pitanje dal je to redovna praksa na smart tv da je limited ikspiriens il sam ja pojeo govno

18. Tesla je brend za izbegavanje druze, ne znam postoji li veci krs
    Cak i Vox i slicna govna koliko znam ako koriste android nemaju tih ogranicenja

19. Pa valjda zato sto je smart tv a ne android pa da mozes na njega da skidaš brauzere, bar ja tako mislim

Moji su imali smart tv davno ranije, nisi mogo nista skidati sjecam se, meni je android, sve radi normalno skidaš app

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.