IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Зависи колико лове мош да скрпиш до тад и какав комп сад имаш. Ако је кршина, купуј нову машину, ако није-мали апгрејд ти је доста.

2. Pa bogme je krsina..
    Amd athlon 3000+
    512 ram
    500 Hdd
    nVidia gt 210 512 mb..

Mene samo nervira sto ne mogu nikako igrice da igram.
    A tada ce caletu prodje godina jednog kredita, pa cemo da refinansira i uzme oko 30 iljada, i ja sto skupim.. Taman 35-40 iljada..
    Neki fin moze se uzme..

3. Zemljak, bolje kupi nov komp, više se isplati nego da krpiš krš. Da je samo jedna komponenta slaba pa i ajde da uzmeš novu, al tebi i cpu i grafika i operativna - znači neće nova grafička nešto mnogo da pomogne.

4. Znam zemljak, ali meni najvise ide na penis sto ne mogu da igram igrice.
    Ja bih da menjam samo graficku da bih mogao da igram.
    Graficka mi pravi problema.
    Ali nekako cu da se strpim 3,4 meseca.
    A i skupim neku kintu.

Fin sam video u mercatoru, valjda ce pojeftini.

5. Slazem se. Jos mozes da prodas trenutni, i taman ti uleti dodatna kinta.

6. Znam zemljak, ali meni najvise ide na penis sto ne mogu da igram igrice.
    Ja bih da menjam samo graficku da bih mogao da igram.
    Graficka mi pravi problema.
    Ali nekako cu da se strpim 3,4 meseca.
    A i skupim neku kintu.

И графичка и процесор, ал' највише РАМ... Стрпи се, мнооого је паметније.

7. Jebale te igrice, strpi se malo što kaže čovek. :D

8. Fin sam video u mercatoru, valjda ce pojeftini.

Zasto merkator, zemljace? :) Meni se sve cini da u tim velikim trznim centrima kompovi uopste nisu jeftini.

9. Electro ovaj nemam srca da prodam nekom, zato sto ce da me psuje na sva zvona, nikakav je.. Nikakav...

Strpicu se, ako pre toga ne dobijem nervni slom od gomna.

10. Zasto merkator, zemljace? :) Meni se sve cini da u tim velikim trznim centrima kompovi uopste nisu jeftini.

35 000

Amd athlon XII msm da je :) oko 3 ghz
    1 tb hard
    4 gb ram.
    Graficke ne mogu da se setim :)

Ako se ne varam. Tako nesto..

11. Атлон је застарела генерација процесора, лоши су за играње јер имају мали кеш, тако да бих ти ја препоручио да их избегаваш. Иначе, најповољнији у држави ти је www.emmi.rs види њихову понуду, сигурно ћеш наћи нешто боље...

12. Šta će ti terabajt HDD-a, osim ako nećeš da praviš kolekciju filmova koje nikad nećeš pogledati? :D
    I nemoj po tim tržnim centrima, jesu mnogo skupi. I moj savet ti je ako možeš nekako da uzmeš u bg-u, velika je razlika u ceni.

13. Брзина компа доста зависи од слободног простора на харду.

14. Mlatoni, za igrice treba ovo ono :D
    Nemoj preko neta mozda prisluskuju ;)

15. Gigatron ti je nekad bio najpovoljniji, vidi kod njih. Ja sam prošle zime uzeo profi komp za sitne pare. I što ti Mlatoni kaže gledaj da kupiš u Bgu jer su cene dosta niže.

16. Gle ovo 3 zemljaka mi dosla u pomoc :) Fala zemljaci :)

Pa ja cu za 3,4 meseca da kupim komp.. Verovatno ce tada da padnu neke cene, a mozda ce i da imaju neke akcije i snizenja, neka me usere tad!

17. Ne treba ti terabajt sigurno. Pogledaj u emmi-ju, winwin-u i u bg-u negde ako mozes, sto kaze mlatoni, a i ja sam ti rekao pre par strana. I moje je neko razmisljanje da ustedis na ramu, tipa 2gb, a da vise ulozis u graficku. Jer ram mozes da dodas kasnije.

18. Брзина компа доста зависи од слободног простора на харду.

Zavisi od brzine čitanja/upisa na disk. Staviš mu SSD od jedno 120 GB, staviš na njega OS, nekoliko programa i igrica i Bog da te vidi. Nenormalno brzo butuje, od kad stisneš dugme može da digne Win7 za 15 sekundi.

19. Hvala vam na pomoci :)
    Pitacu vas jos koji put kada budem uzimao komp da mi date savet jos neki :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.