Prostitucija - KURVE

1. Скочимишу, то се ваљда подразумева. Како бре да јебеш без стерилизације?

2. Eh da, a sve kurve imaju onu spiralu?

3. To nisam vidio ni kod jedne kurve, većina kurava se brije, slabo koja drži kovdžavu čokupi.

4. Вињак, сиду лечи, буквално, олололо.

5. ESKORT DAME SU ZAKON, ČAK SU I OBRAZOVANE (mada nikad nisam koristio usluge promiskuitetnih žena).

6. Je li, estradni, ko ti je to na avataru?

7. Ja i ortak se dogovorili kao klinci da ako ne budemo skinuli mrak do 18-og rođosa, da idemo kod kurve da to obavimo. Da li zbog sreće ili je sudbina tako htela, mi uspemo to da obavimo daleko pre roka i nikada ponovo nismo načeli tu temu. A bili veoma ozbiljni povodom toga, čak smo i keš skupljali od užine.

8. Profesore, pozdravi babu. Baba ti je kraljica.

9. Meni je 16 a nisam ništa omrsio, au, nisam ni ribu imao al biće nadam se :)

10. Ја стално виђам код мене близу, раде код Плавог моста на Вождовцу (можда мост припада Звездари, јебем ли га)...
    Ортаци и ја ишли једном из зајебанције да видимо какве су...лебац ти јебем, то је ужас! Горе су од бабе из филма "Лепа села лепо горе"...изгледају као да продају буђаво поврће на пијаци. Тад су ми се згадиле за цео живот.
    Мада сам чуо рецимо да швапске курве имају неке лекарске потврде, курац-палац, те можда и нису лоше...

11. @yeahBatch

Vec jesam, brate..:))

12. Пошто живим на 100 метара од оне уличице код Плавог,

Znaci tu cemo da te trazimo Đimi.
    Skočimiše gdje ti zivis da naletim na te za 20 km?

13. Možda je to dobro ako imaš potrebe koje baš ne možeš da ispuniš regularnim putem, nekakav gadan fetiš ili perverziju... Inače, njah...

14. Ja mislim da svako makar jednom u zivotu treba da ode kod kurve, ako nista drugo, ono zbog posebnog iskustva.

15. Meni je 16 a nisam ništa omrsio, au, nisam ni ribu imao al biće nadam se

Ја кацам им'о шеснес, вод'о по три пичке. Сад немам ниједну, свакодневно дркам на хентаи и супер ми је.

16. @Denisx

Doboj, brate, naleti, javi se da te uputim :D

17. Nisam jebo kurvu, al' se zalažem za legalizaciju prostitucije, ko svuda u Evropi kojoj toliko težimo. Javne kuće, plaćanje poreza, redovni ginekološki pregledi. Ženu boli kao vugla, nije joj do seksa, lepo k'o čovek odeš u javnu kuću, izjebeš kurvu, platiš i pri povratku ženi kupiš Analgin.

18. Nisam jebo kurvu, al' se zalažem za legalizaciju prostitucije, ko svuda u Evropi kojoj toliko težimo. Javne kuće, plaćanje poreza, redovni ginekološki pregledi. Ženu boli kao vugla, nije joj do seksa, lepo k'o čovek odeš u javnu kuću, izjebeš kurvu, platiš i pri povratku ženi kupiš Analgin.

+1

19. Сваки занат је злата вредан.
    Сјајна пословна прилика за младу жену.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.