Prostitucija - KURVE

1. Tamam, meni do Doboja je nekih 35 KM goriva, 20 te kurve, znaci za 55 se olaksam ko covjek a ne ove ovamo kostaju po 30-40 eura i rijetko mogu da nadjem dobtu, ili da iskoristim pogodnosti naseg zeljeznickog saobracaja(tj. iskoristim male plate konduktera pa mu tuknem jednu peticu u putu) pa bi me odlazak i dolazak kostao maksimalno 10 KM i tu prodjem za 30 KM sto je duplo jeftinije nego kod nas.

2. Нисам јебо курву никад, јер не знам где раде у Нишу, али бих волео. Чак сам и за то да се легализује проституција.

3. Jebavo sam kurve, ali nikad nisam plaćao..

4. kako bre ne znas somaro...

5. Glavni, ni ja. Ja joj dam pare unapred pa je posle prebijem i otmem joj kintu.

6. ja kad god sam prisao kuravi, ono bio trandza!

p.s. glavni, imas PP

7. Џанкаро, упути ме ако знаш :)

8. kupi oglase i pogledaj pod ''masaze'' :)))

9. Zlata vredna tema.

10. Samo da podrzim temu. Imao sam jednu defku o tome, ali je dusmani obrisase. Nisam jebao kurvu, ali bih to uradio (student, nema se). Jbg, kada pogledas sve su one koje imamo kurve, mislim, na isto se svodi. Te kupi poklon, znak paznje, te ovo, te ono... cemu to?! Da razjasnimo, brinemo se o njima da bi ih na kraju jebali. Ne zato sto ih volimo. Mi ne mozemo da ih volimo. Neki mozda mogu. Ja ne mogu. Zato su kurve dobre.

Pricao mi jedan drug da je bio s nekom kurvom i htio da je ljubi, a ona mu nije dala (valjda negdje u Njemackoj).

Pogledajte jednu epizodu Simpsonovih o kurvama. Za one koji mrze da gledaju, evo pjesme o tome.

11. Мачо, да би спаковао јутјуб клип у жуту реч, мораш да искористиш онај линк који се појави кад кликнеш на "дели" или "шер", а не онај из адрес бара.

12. zaboravio da zatvori zagradu ]

13. Да, и то. Али опет неће водити до јутјуба, ако искористи овај линк који је сад.

14. Jbmlga, meni je seks sa prostitutkom dno dna...nešto što mi je na istom nivou kao kad sedneš na trotoar i staviš čanče ispred sebe da prosiš.
    Makar bi ja istu količinu lomova po glavi doživeo u obe te situacije.

Mislim da ću 'ladno da se ubijem ako ikada budem došao dotle.

15. zagradu zaboravio ko sto Manijak rece, a mrzi me da brisem i ponovo da stavljam, ako vam smeta promijenicu

16. pa možeš da edituješ post bre, imaš gore desno gde ti je taj post, x i olovčicu,čuz da olovku.

17. Ма не мораш ништа да радиш, ја само бацио савет, да знају људи. Мене једном то зајебавало, па сам био у збуну док нисам негде прочитао.

18. Da razjasnimo, brinemo se o njima da bi ih na kraju jebali. Ne zato sto ih volimo. Mi ne mozemo da ih volimo. Neki mozda mogu. Ja ne mogu. Zato su kurve dobre.

Platio sam mlađem bratu za 15. rođendan kurvu. Nije 'teo da jebe. Rek'o sam mu: "Jebi pizda ti materina, vi'š kakav si sav nikakav...ako ga sad ne zamastiš nikad nećeš". Jeb'o je. Platiću i sinu kurvu da jebe.

http://www.myfacewhen.net/uploads/3595-i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg

19. to su ti bukowski wannabe izlivi mačizma i klošarstva. ono fazon pušim drinu piem merak jebem ciganke a zapravo džaram svoje peanut draškalo na lisu en i svršim za deset sekundi protoseminalnu vodnjikavu tečnost pu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.