ЉУДИ БЕЗ СМИСЛА ЗА ХУМОР ОСТАЋЕТЕ САМИ!!!!!!!!!

1. ali mislim da ne biste trebali da se bazirate samo na Aurorine postove, jer ima dosta nejasnih pisanija po forumu

VukajlijaTrenslejt je rešenje

Recimo to za "lololo"

to ti je ispaglan LOL. Dakle tetraziljavo LOL je prebačeno u raspevano lololololo. Ima čak i pesma. Evo, ima i defka: http://vukajlija.com/trolololo

Ne kontam ko su pandani i šta oni rade. Pokušao si to da mi objasniš sa onim jednim posterom gde je medved u poluerektilnom stanju jer mu se rep zabio u rč. Znači li to da pandani vole da ga primaju u rč?

Pandani su likovi koji gotive medolinija i nemaju veze sa njim. Pandan je jebački medved koji kara u svojoj rupi u zoo vrtu. On tu rupu zove pandan tjub. To što mu je rep u rču znači da voli češkanje po čmaru ali nikako da je gej. Jednsotavno, svrbi ga čmar!

2. E, štono reče staklena, i ja ne kontam te pandane, lololo, OBJAŠNJAVANJE i sl. , pa ako može neko da otvori temu PANDAN TRENSLEJT, bio bih zahvalan.
    Možda ne kontam zato što razumijem Aurorine postove?
    I da, Aurora je za ove lololdžije tv u boji.

3. Jeste televizoru u boji, Pandani su za tebe jebeni total teve tako da tišinčina olollololo

4. Šalabajzer
    E, štono reče staklena, i ja ne kontam te pandane, lololo, OBJAŠNJAVANJE i sl. , pa ako može neko da otvori temu PANDAN TRENSLEJT, bio bih zahvalan.
    Možda ne kontam zato što razumijem Aurorine postove?
    I da, Aurora je za ove lololdžije tv u boji.

Zazatore brate mili, taman se smirila situacija...ti opet zakuvavaš. :p

5. Ali stvarno, može li neko da mi objasni šta je tu smiješno, da znam, da se smijem, jer se volim smijati.

6. VukajlijaTrenslejt je rešenje

Podržavam otvaranje teme i zahvaljujem Cari što je izdvojio vremena da mi objasni ove bitne pojmove koji se provlače kroz mnoge postove i komentare.
    Što se tiče svraba u čmaru, preporučujem konsultaciju sa lekarima, možda su neke gliste u pitanju.

7. Šalabajzer

Ali stvarno, može li neko da mi objasni šta je tu smiješno, da znam, da se smijem, jer se volim smijati.

Pa nije ništa smešno u pitanju. To je vid komunikacije i ne mora da bude smešno. Oni koji tako pišu se razumeju ali prevod nikada nije problem. Smao pitajte i sve ću vam reći!

8. Pandani jebu međunarodno, a arčeri su ograničeni na vuku , i imaju svoj kutak na posterima gde je Đanki.
    Nego, nisam čitao celu temu, mrzelo me je. Slažem se sa Fejsom da je sajt postao preozbiljan, što mu i nije bila svrha. Mislim dajte, ograničenje psovki na naslovnoj...
    I sećam se da sam bio banovan jer sam napisao da je defka sa naslovne kretenska, što i jeste bila. Postao je mnogo dukatlijski sajt...
    edit: I sećam se da je jednom Džanko popio bananu jer nije naveo razlog zašto je bio 'protiv' na nekoj temi, što je bilo nepotrebno. Ili bespotrebno, kako li je već pravilno.

9. Zazatore brate mili, taman se smirila situacija...ti opet zakuvavaš. :p

Jebemliga, ode onda tema ukurac. :)

10. Što se tiče svraba u čmaru, preporučujem konsultaciju sa lekarima, možda su neke gliste u pitanju.

Нису глисте него сврби јер га протеро војнички суљпа што је јео за ручак лололо

11. Pa nije ništa smešno u pitanju. To je vid komunikacije i ne mora da bude smešno. Oni koji tako pišu se razumeju ali prevod nikada nije problem.

Ali ja i dalje ne kontam. Sad kontam da nije smiješno, to si mi OBJASNIJO, ali dalje ne ide.

12. И да, Пандан има много болесног буразера кога Амери зову Педо Бер лололо

13. Šalabajzer
    Опусти се. Они нек буду смешни, ми ћемо да будемо куљ. Д'отварам тињак?

14. Šalabajzer

Pa nije ništa smešno u pitanju. To je vid komunikacije i ne mora da bude smešno. Oni koji tako pišu se razumeju ali prevod nikada nije problem.

Ali ja i dalje ne kontam. Sad kontam da nije smiješno, to si mi OBJASNIJO, ali dalje ne ide.

PA brate šta ja sad tebi dalje da pričam kada ti nisi mrdnuo od tevea u boji ololloolloollo

15. StrajaKg
    Pročitao sam prvi post. Ovi ostali me ne zanimaju tj mrzi me da ih čitam. On je dovoljan da dam svoj odgovor/doprinos.
    Ja sam protiv, ako je uopšte nešto predloženo.
    Dalje, Fejz, pisanje caps lock-om može da posluži za naglašavanje ali ovo što ti radiš je kao kada bi pričali uživo a ti se dereš svaku drugu reč, to je odlika onih kojima argumenti nisu jača strana. I za šta se ti više boriš uopšte?

Strajo aj idi pisi defke doso ti je Dog na 7 iljada poena razlike... trci

16. Šalabajzer
    Опусти се. Они нек буду смешни, ми ћемо да будемо куљ. Д'отварам тињак?

Ma opušteno je, samo ih zajebavam. A i ne znaju da mi OBJASNE, sad su još manje zanimljivi.
    Nemoj ništa od alkohola, 3 dana sam pjan, dosta je bilo. :)

17. Nije stvar u neobjašnjavanju negu u neshvatanju!

18. Pa to ti velim Caro, zato treba tema PANDAN TRENSLEJT.

19. Nije stvar u neobjašnjavanju negu u neshvatanju!

Објаснијо!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.