ЉУДИ БЕЗ СМИСЛА ЗА ХУМОР ОСТАЋЕТЕ САМИ!!!!!!!!!

1. blablabla,smarate...nego ima neko pljugu za mix?

marlboro, sto es. mere?

2. Еди немој да ми спемујеш тему...

lolo
    Prijavi me pa da dobijem ban. :)

A ono me ozbiljno zanima.

3. Увек сам се питала која је позадина тога што неки људи избегавају да се зајебавају на туђ рачун и као врло вероватан разлог мислим да је следеће: не смеју јер нису у стању да не буду малициозни у тим тренуцима, јер су јебено малициозне особе. А често је и разлог то што нумеју. Јебеш све то

Evo ,ja sad nista nisam razumeo ovaj post i jel sad treba da otvorim temu da bi mi neko rastumacio ovo? Doduse ja ne umem da otvorim temu,samo lajem u prazno ali ono sto hocu da recem je da otvarate teme za svakakve svinjarije i da take zajebancije mogu i preko PVT-a ili drugih internet medija. Ne mora svako da trpi vas smisao za humor ako mu nije prijatan !

4. зашто ти трпиш јбте, само не кликнеш

5. blablabla,smarate...nego ima neko pljugu za mix?

Ja nemam pljugu uopste ,ali bi mozda neko ko moize da mi da pljugu mogao da upali skajp ili treba da pravim temu sa naslovom FEJZE UPALI SKAJP !!!

6. зашто ти трпиш јбте, само не кликнеш

Mora da kliknem , bode mi oci !

7. Небитни личе:
    Да нам није сјебана тема мого си тамо да растумачиш ето.
    Свињарије су до јаја. Ништа није до јаја свима али ЗАШТО СМАРАЧИ ДА ВЛАДАЈУ СВИМ ТОКОВИМА, ЗАШТО???

8. Фезј, извини, али ај не празнослови мајке ти...

9. ЉУДИ, НИЈЕ СВАКА ТЕМА ЗА СВАКОГА, КОЈИ ВАМ ЈЕ КУРАЦ??????????????????????

Не могу ја да постујем на кладионичарску тему кад не играм кладионицу, и што има везе што се људи зајебавају?!

Онај је мени отворио тему да се преименује ФОТОГРАФИЈЕ В у СМАРКОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ, што бра, млатите.... Заобиђеш фино тему и свакоме лијепо

10. ДОВЕДИТЕ НАМ ЈОВУ РАДОВАНОВИЋА И СПАЛИТЕ САЈТ А У КУРАЦ!

11. Vređali ste Auroru jer ne razumete šta znači "TUKNUTI U PLUĆA KLIZAVOG PEDERA" i aj zdrao!

Vredjala SI ZMIJOGOVNO DECHKO POMIRI SE SA TIM

12. Фезј, извини, али ај не празнослови мајке ти...

Slazem se sa Marinkom , Marinko je moj idol !

13. ova tema polako postaje jedna od mojih omiljenijih...

14. Знам Војтече како иду ствари али знаш и ти да сам противник тога увек била. Зна се шта је увреда а шта спрдња. Ко то не зна не треба да се меша онда у то.

Ондак знаш колико је танка граница између те две ствари. Ја ти тему нисам закључао, нисам је чак ни извалио док Еди није пријавио вређање. Али, издвајање једног члана (који би се сигурно том темом увредио), и качење њених недостатака (који нису штетни по сајт) на тапет, довољан је разлог да се тема закључа. Јебеш га, да је ово слободнији сајт, прошло би опуштено. Али, такође, подсећам вас, нећете наћи много толерантнијих форума од овог.

15. Доведите и Јосипу Лисац као музичку подлогу.
    Дотеру, цео дан давиш, јеботе!
    Ово иде у Игре, да не дође ујутру дежурна екипа смарача и спемера да овери тему и за добро јутро испромовише свој лик у јавним активним темама неким мудрокењом.

16. Мени је граница између те две ствари савршено јасна а мислим и да је теби, шта сереш сад олол

17. ПМС је чудо.

18. Мени је граница између те две ствари савршено јасна а мислим и да је теби, шта сереш сад олол

Јесте, али није публици сајта. Јебига, она "мењајмо народ" парола никада није пила воду. :)

19. ЗНАЧИ НАРОД ТРЕБА ДА КРОЈИ СУДБИНУ СМИСЛА ЗА ХУМОР!? ДНО!!! КУРСАЏИЈЕ КУЦАЈУ НА ВРАТИМА!!!

20. VREĐALA SI ZMIJO PA RAZUMI VIŠE BOLOOOOOO

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.