ЉУДИ БЕЗ СМИСЛА ЗА ХУМОР ОСТАЋЕТЕ САМИ!!!!!!!!!

1. daj jebote je l' mora svaka ozbiljna rasprava da ide u igre čoveče?

2. Јел то нешто ново? Да ли си заиста изненађена тиме? Вукајлија је престала да буде "елитна" дааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааввввнооооооооооооооооооооо (треба да пише "давно" са много
    "аааа"), а форум је и пре тога био срање. Зготивиш пар људи, метнеш их на листу аутора које пратиш и читаш. Данашња деца тако раде, зашто не бисмо ми?

3. http://pin.primate.wisc.edu/fs/sheets/images/226lg.jpg

Zmijo, ne mi diraj čovjeka jebem li ti sunce lebovo!

4. Ova konverzacija me inspirisala da redizajniram logo vukajlije i prilagodim ga trenutnom režimu.
    http://img508.imageshack.us/img508/6467/500pxadolfhitler.png

5. Ova konverzacija me inspirisala da redizajniram logo vukajlije i prilagodim ga trenutnom režimu.

Тај лого је стајао 20. априла.

6. Како ми се не свиђа? Ја сам подржала ову тему?
    А чим расправе постану озбиљне треба да иду у игре, да не би дошло до масовног вређања, ко малопре.
    Капирам да је каизен само желео реванш за бан, децхко!

7. Тај лого је стајао 20. априла.

A? O.o

8. Војтек:
    Не јбт, али не видим зашто би се СВЕ прилагођавало томе. Зашто се уништава зајебанција која није вређање нити спем? Зато што није општеприхваћена? Јбг.

9. Костићу, шта причаш, каквог режима? Ето ти какав је режим да КАИЗЕН мора да модерише, закључава теме и реагује, да није он нико од нас не би ни прстом мрднуо.
    Кад ћеш да преболиш странке, децхко?

10. Океј је све али бих молио мода који је ставио двојку у наслов да је моментално обрише! Значи молио бих

11. Костићу, шта причаш, каквог режима?

Кад ћеш да преболиш странке, децхко?

Mylyce, možda ne stavim smajli na svakom postu, ali budi sigurna da iza SVAKOG mog posta stoji nasmejani decxko :))

12. па ни ја исто не стављам, а не смејем се на овом сајту само кад читам лемајине мемоаре.

13. лемајине мемоаре.

:Gej naglasak:
    Daaa devojko, u čemu je fora sa tom ribom? Msm, nikako je ne kapiraam :ispija kafu podužući mali prst:

14. Зашто се уништава зајебанција која није вређање нити спем? Зато што није општеприхваћена? Јбг.

Јебига, Змио, вртимо се у круг. Савршено схватам шта хоћеш да кажеш, чак те и подржавам у неком општем смислу, али, ако ништа друго - Аурора се пробуди и каже "шта је ово? закључајте и похапсите одговорне". Јебига, сигурно је вређа, чак иако је само критика (која води у исмевање). Не кажем да треба закључати сваку тему која се тиче неке критике, али Аурора је овде издвојена и има право, макар етичко, да тражи кључ на теми.

15. А чим расправе постану озбиљне треба да иду у игре, да не би дошло до масовног вређања, ко малопре.

A daj, jeboga da li me zajebavaš, pa to je toliko glupo da ja nemam reči. Pa daj jebote pusti ljude da se isprazne. Mislim ovo je bezveze ovako. I šta ako sakrijemo problem, problema nema? Ispičkaraće se negde drugde. Daj ova tema je makar malo razbila monotoniju, u 99% slučajeva su poslednje aktivne teme:
    1. Print screen sa vukajlije
    2. Омиљени коментари и постови
    3. Šta slušate trenutno?
    4. Koja vam je najsmešnija reč?
    5. Kutak za ________ i one koji bi voleli to da budu
    6. Internet memi
    7. Prijavite autore koji vređaju i spemuju
    8. Kladionica
    9. Предложите дефиниције за насловну страну!
    10. Prijavite neki kurac za brisanje
    Realno smor. Pa daj jebote rasprave i čine dušu ovog sajta. A i Fejz se potrudio da napiše uvodni post, zamalo i Jovičića da prejebe.

NE SPEMUJTE NAM IGRE!!!2

16. StefanKostić

лемајине мемоаре.

:Gej naglasak:
    Daaa devojko, u čemu je fora sa tom ribom? Msm, nikako je ne kapiraam :ispija kafu podužući mali prst:

Šta priča ovaj kleptokulen. Neka mi neko prevede!

17. стефане, нама треба лемаја тренслејт!
    ај добро, ево у активним, једва чекам да се пробудим и затекнем овде шпедицију пролива

18. пролив је Мицика стандардна ствар! ал нема везе ко да је битно ионако ће умрети тема

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.