U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
STEFANE ZAŠTO SI DAO MINUS NA KLEPTOKULENA?
Војтече, има право али га није тражила. Додуше, вероватно зато што није била ту, али можда и не би тражила, тема није злонамерна. И вероватно је ни она не би тако схватила да се они што сикћу нису нашли паметни да је учине да изгледа таквом. Ма небитно, јебо тему, преводићемо Аурору на скајпу јбг :)
Glupo je , sad je ispala ona uber kul tema Reforma skolstva- Skola po vasoj meri !!
Да, та тема је врх! Тако духовита и потребна сајту!
Та тема је објаснила редом. Ми реформишемо школство, боле нас курци за шта Аурора оће да нам поручи.
http://vukajlija.com/forum/teme/24467-reforma-skolstva-skola-po-vasoj-mjeri-+-najvazniji-predmeti-u-skoli?strana=2#post_1213423 prestali su postovati na temi posle mog posta :)
Nama treba global membr trenslejt.
Ja recimo ne razumem šta je Mylyca rekla ovde jer je prvo slovo u rečenici napisala malim slovom. PREVEDITE MIIIIII!
Хаххахахахахахаха :Д
Царимир објашњава куленисањем :Д
Брате, сајту требају теме на којима се зајебава, а не стално преозбиљне теме... Па што и ако се попичкарају људи? Што има везе? Падне бан од дан, два и ето, ријешено...
Upravo TO! A ona tema je i bila za to samo je neki mod trebao da prepravi naslov!
Prepravite naslov i otključajte!
Еди немој ми спемујеш тему бре, нису ти ово жеље и честитке
Trebaju teme na kojima će ljudi da se popičkaraju ako mene pitaš. :) A da li su ozbiljne ili ne, jebiga to ne znam. :) Meni je uvek gotivno da čitam recimo Dotterove komentare na najozbiljnijim temama. Ali jeboga i na tim ozbiljnim treba da ima nekog duha i ne treba zabraniti sprdnju dokle god je u okviru teme.
Pazi šta pričaš, posedujem dabl trol skil. :A
Шта значи ово ":А"???
ТО ЈЕ КОКОSH!
To mu dođe kao ":D", samo me manje nervira.
":Д" je bolje, ali me mrzi da prebacujem na ćirilicu.
":Д" je bolje, ali me mrzi da prebacujem na ćirilicu.
Udaj se za mene.
Reme bi da jebe nešto lololo
PREDRAŽINJO OSTAĆEŠ ZAUVEK SAM
tvoj DJEMBA :*
Lolololo predraže. Dolaziš li sutra? :)