Prijava

Treba mi negde ako ima da se kupe pločice po povoljnoj ceni, jer treba da radim u kući. Po mogućstvu blizu Gornjeg Milanovca.

Upravo sam dobio SMS sa ponudom jeftinih pločica od 300 din po m2
www.aliskupatila.rs
probaj

jao i meni trebaju pločice, alu u bg. neko mi je rekao da na tošinom bunaru ima neki salon keramike, jel zna neko gde tačno, na netu sam našla dva...

Imas jedan kad prodjes Tosin bunar, prema Zemunu, pa sa leve strane, jedno 500 metara od onog skretanja gde se ukrstaju 75 i 45.

Radio nekad tamo. Moja preporuka je "Keramika Kanjiza" na ulazu u Luku Beograd iz Francuske ulice.

aha, znači mogu sa 75? a videla sam da kanjiža ima svugde po gradu, ali kontam da je najbolje ići na sam izvor.. fala vi! :)

Kanjižine su ok. Čak i Toza Marković. Nemojte bacati pare na Italijanske i Španske.

TM bas i ne bih preporucio. NJima je crep glavni proizvod, plocice su tu usput. Stranu keramiku ne kupovati nikako, to se nabavlja na kilogram iz Barija.Ako se gleda da se malo ustedi, Zorka Sabac ima odlicne podne plocice, sto se tice zidnih, Kanjiza je bez premca kod nas.

Zašto ne Tozine? Ja ih imam u kupatilu već 6-7 godina i ekstra su. Mada Zorka ima uvek neke akcije, pa ako se radi o nekoj većoj kvadraturi, a da dezen nije presudan, isplati se otići do Šapca.

Ima u Centrumu finih pločica. Ako već ne možete da nađete tamo, probajte u Ukrasu, morate tamo da nađete jeftine, a kvalitetne.