Pošto vidim da svaki filozofski pravac ima svoju temu, rekoh da otvorim i temu za ovaj specifičan pravac u filozofiji, koji služi da se filozofira.
Koje je vaše mišljenje o ovoj zamisli?Postoje samo par strogih pravila koja ne moraju da se poštuju:
1. Prvo pravilo je označeno brojem 1.
2. Drugo pravilo uvek stoji iza prvog.
3. Ako ne razumete o čemu je reč, imate problema sa shvatanjem teme.Srećno.
aleksandarkg
Таутологија?
мислим келте, стварно. шта кој' пичку материну?
а и није филозофија у питању, него логика :пaleksandarkg
Таутологија?
а и није филозофија у питању, него логика :пaleksandarkg
Таутологија?
а и није филозофија у питању, него логика :пје л' капирам по мало, а келте?
едит за едија и смарета:
тако некако, неко сувишно понављање (углавном глупости). иначе знате да постоји таутологија у математици, и у логици. а келт је ваљда мислио на ову реторичку. е, то је оно што јебе наше коке а није петао.- S
Ako ja ostavim ovde svoj komentar, onda će moj komentar biti tu. Ali ako ne ostavim, onda neće.
Mislim da svi znamo šta sam uradio.
- S
Ubij je, ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je ubije je, ubij je...