Ko je najkrivlji za rat(ove) u bivšoj Jugoslaviji 1991-2001

1. Kriva je cela Jugoslavija za rat u Jugoslaviji.

2. Kriv je krivi Stojko.

3. a kriv je i toranj u pizi... :P

4. Kao i svakom Srbinu, dužnost mi je da verujem u teorije zavere. Koja je verovatnoća da se tako velike stvari dešavaju spontano? U eri informacija, modernih tehnologija i eri gde je psihoanalitika na malo je reći visokom nivou, ljudi mogu da predviđaju sled događaja. Ti NEKI gledaju "odozgo" i koriste narode kao pijune.
    Npr:
    Jedna multinacionalna kompanija ima timove za istraživanje tržišta, procenu ponašanja potrošača, kao dopreti do njihove svesti i ako treba kako im prodati sopstveno govno za milion evra. Jedna takva kompanija ima recimo određen program tj. planove čiji se cilj ostvaruje tek za 30 godina. E sad, ako jedna kompanija može da mrsomudi i pravi planove za narednih 30 godina, zašto ne bi mogao "određen skup ljudi" (ne, neću reći masona) da odlučuje o budućnosti odrešenih naroda.

Na stranu sve ovo što rekoh, stvarno mislim da na ovakvia dešavanja (ratove) snažno utiče "određen skup ljudi", ali smešno je da znam ko su i odakle su. Deo krivice pripisujem nesposobnim donosiocima odluka, koji su interni krivac (Sloba i njegov tim stručnjaka, Tuđman i njegov tim stručnjaka i Alija i njegov tim stručnjaka).

MOJ KONAČAN ODGOVOR JE, POD a, b, c i h!

5. Patriotizam, što bi se moglo reći kao e. A posle toga a,b,c, jer je masama onda lako manipulisati.

A što se tiče Amerike, da li stvarno mislite da njima vrišti sisa za jedan Balkan i da oni raspiruju rat? Svi jebeno moraju uvek Ameriku da okrive i svako ko je pro-američki orijentisan on je ispranog mozga. Ja bih rekao da je obrnuto i da Americi svet treba dupe da izljubi samo tako, jer tim malim sranjima što prave po svetu, oni drže balans. Da nije njih, na snazi bi bilo tuce novih Staljina, Hitlera, Idi Amina, kuraca palaca.

Da se razumemo, sranje je što svetom upravlja jedna velesila, ali mu dođe najblaža opcija. Jer svet nije savršen, jebiga.

6. Eh, moj Warnere, nadam se da se zajebavaš... za tvoje i opšte dobro.

7. Da nije njih, na snazi bi bilo tuce novih Staljina, Hitlera, Idi Amina, kuraca palaca.

Nije govno nego se pas posr'o.
    Razlika je samo u tome što su ovi to radili otvoreno, a Ameri to rade pod patronatom "demokratije" i "ljudskih prava i slobode"...

8. Наравно да се зајебавам. Криви су протоколи сионских мудраца и утваре Ватикана којe хоће да угасе Србски род. Значи крст, значи слава тебра! Оно, као уа Америка, укључи мозак - искључи Б92 и тај рад!

9. Warner je upravo postao moj omiljeni Vukajlijaš.

10. Inače, da citiram i Ramba:
    "Jebiga, sve je to jedan narod al' okupator podelio..."

Da citiram i sebe:
    http://vukajlija.com/aj-ga-udari-ja-cu-te-branim/312645
    čudi me što sam ovde dobio tako malo minusa, kad me niste razumeli uopšte

11. Uh, idete mi na kurac sa tim teorijama zavere...

12. @ Warner von Latinsche bolju odbranu i propagandu SAD-a ni oni ne bi bolje smislili...Sve velike sile su iste,trenutno je SAD najveći problem jer je najmoćnija...

13. srBski narod? kakva je ovo glupost?

14. a da smo devedesete osvojili svetsko u fudbalu sa osimom? da li bi se desio raspad?

15. Ma, taj Warner je nečiji duplak... nije mi jasno što ste takve seronje pa nemate muda da provocirate sa svojih prvih naloga.
    Come on, moje veličanstvo još nikog nije hejtovalo iz sujete

16. Nemam nameru da se nastavljam, ja rekoh ono što ja mislim. Ne vidim šta je neumesno. Nisam duplak, na Vašu žalost. Vidite da su mi prve definicije njesra.

17. a što onda pišeš SrBski narod? prosvetli me, želim da naučim!

18. Splet gomile okolnosti, sklopile se sve kockice za pakao, zdrav razum umukao i puf... dešava se jebiga, čitava istorija se odvija u tom filmu, samo tehnologija napreduje pa je sve krvavije i krvavije

e sad mi kao oćemo da identifikujemo krivce, da oni kao nešto pred nekim sudovima odgovaraju svojm imenom i prezimenom, ali to ništa suštinski ne menja, mrtvi ne vaskrsavaju.

i kad bismo ko ljudi makar naučili nešto na tuđim greškama al jok mori, istorija se u identičnim obrascima bezumlja ponavlja iznova i iznova i to diljem svita... tako da nije srbin, hrvat, bošnjak glup, problem je u samom čoveku... čovek je kriv - ako mogu tako filozofski da zaključim a i zaista tako mislim...

19. Nemam nameru da se nastavljam, ja rekoh ono što ja mislim. Ne vidim šta je neumesno. Nisam duplak, na Vašu žalost. Vidite da su mi prve definicije njesra.

Pa nismo Mi ni rekli da je neumesno nego Smo se nadali da je provokacija za tvoje i opšte dobro, opet, ako stvarno tako misliš onda ....jebiga, šta da ti kažem...Čeda, VOA, B92 i tako to... i to je za ljude :))))

20. Pa fala što brinete:)

Filantrofob spermologos lijepo zbori.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.