Football manageri

1. Saću da vidim kako je urađen mali Dieko Fofana. On je meni bio prvi pik od tih klinaca na desnom beku. Videću kurac jer nisam stavio francusku ligu. ololo U Nici je baja.

Meni ovo ulepšalo ceo dan, ahahaha.

2. Isti slučaj, hteo Mudrinskog da vidim, uključim srpsku ligu, a on negde u Nemačkoj.

3. Naravno komentari asistenta u toku utakmice su i dalje festival debilizama, vodim 2-0 60-ti minut, 68% posed lopte za nas, lik ladno javlja ''we are being seriously overrun in midfield''...jepse asistente.

4. znači ovaj link što je peki okačio gde su dresovi i grbovi radi sto posto? da znam šta da skidam.

5. Ljudi, da pitam ponovo, skidao sam sa oba linka i instalirao peč, i opet mi izbacuje fatal eror kad probam da uđem u igru. Ima li ko ideje?

6. Da li se ikome desilo da se igra odjednom zamrzne početkom septembra? Toliko sam bio popizdeo da sam obrisao sve i sad opet skidam jer sam jebeni retard.

7. Larry Underwood

Ljudi, da pitam ponovo, skidao sam sa oba linka i instalirao peč, i opet mi izbacuje fatal eror kad probam da uđem u igru. Ima li ko ideje?

Покушај да инсталираш онај мајкрософт вижуал, нетфрејмврк 4.5 и апдејтуј директ икс. мој буразер скоро обаро систем па инсталиро менаџера и није му дозволило да покрене игру све док није инсталиро ово што сам навео горе. можда си и ти скоро сређивао систем па си заборавио да набациш ова гованца што сам навео.

8. Jebeš sve to ja odo da igram sa mojim Partizanom.
    Dajte te preporuke desnih bekova da ne pucam ko pička. I koji štoper usput.

9. Прове, мени се десило више пута док нисам инсталирао онај 14.1.3 печ. Од тада више не хрчем. Јер не спавам.

10. Покушај да инсталираш онај мајкрософт вижуал, нетфрејмврк 4.5 и апдејтуј директ икс. мој буразер скоро обаро систем па инсталиро менаџера и није му дозволило да покрене игру све док није инсталиро ово што сам навео горе. можда си и ти скоро сређивао систем па си заборавио да набациш ова гованца што сам навео.

Probaću ovaj vižual, DX i frejmverk jesam.

11. Инсталирајте фикс са оног линка што Пеки оставио и нема проблема. Ја ево кренуо синоћ и стигао до маја, а све утакмице сам одгледао, нисам прескакао ништа лоло...имам испит за недељу дана, болеће ме курац да га спремам. Да завршим сезону са Арсеналом, ово ми је уигравање и крећем са Алдершотом.

12. У првих 34 минута дам седам голова и после тога ништа. Само у менаџеру...

13. u prve tri reči te rečenice si dvaput ispao nepismen

14. На почетку реченице се ставља велико слово, као и тачка на крају. Ако ћемо већ да цепидлачимо.

15. opet imaš grešku iako si editovao post ololo

16. Могуће, ону тачку сам случајно ставио јебига.

17. Vodim Vigan, dajte desnog beka, ovaj moj na samrti.

18. ЗА ОНЕ КОЈИМА НЕ РАДИ МЕНАЏЕР:

Јебавао се данас да инсталирам брату на компу менаџера. Е сад, како је у питању прилично слаб лап-топ, и како је тек скоро на њему инсталирана седмица, фалило је наравно брдо чуда потребних за функционисање овако нечега. Ево шта сам све инсталирао да би игра радила како треба:

1. Сви апдејтовани драјвери
    2. DirectX инсталиран и апдејтован са Микрософтовог сајта.
    3. Net framework 4.5 са Микрософтовог сајта.
    4. Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package
    5. Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package
    6. Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package
    7. Microsoft Visual C++ 2012 Service Pack 1 Redistributable Package
    8. Наравно Service Pack 1 инсталиран преко Виндоус апдејт функције (рачунам да то сви имамо)

Ставке од 2-7 се простим гуглањем лако нађу на сајту Микрософта, а ви гледајте да верзија буде за ваш комп. Иначе баш те ставке сам последње инсталирао пре него што је прорадио Менаџер.

19. Desava li se jos nekom da golmani izlecu sa sve lopte van sesnaesterca i za to, jelte, logicno, dobijaju crveni?

20. Дешава ми се да ми играчи како приме лопту шибају са 25 метара а не могу да погоде ни простор од 10 метара око гола. Јебем вам матер, убаците некад лопту у шеснетерац. Може ли то како да се промени?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.