Football manageri

1. Šteta što je zamrela tema.

2. eh kako je pre bila zamrla,ja mislio biće desetak komentara :) kakva li će biti dvanaestica da mi je znati...

3. Može preporuka? Treba mi neki solidan špic za najviše 3 miliJona, ali da je bolji od Kaluđerovića.

4. Nikon el Maestro za 850.000 jevra!!! Sad ću da jebem majke sas njega. :D

5. Ne'š se usrećiti nešto previše sa Nikonom,treba mu bacati pasulj kako će da se razvije...Imaš takvih špiceva koliko 'oćeš,samo iskoristi scouting na pravi način,možda je najbolje nekog mladog da mazneš(ali ne i premladog jer ćeš se načekati da se razvije) za nešto manje pare,npr napadač preko 31,32 godine,ode u kurac sa ocenama kakav god da je bio...Jel vam se dešavalo da u klubove koji su u realnosti kurton,dođu neki tajkuni na takeoveru :D Kod mene hoće neki Španac da uzme Metalac koji je trenutno treći i da da 60 i kusur miliona evra(ili dolara,zaboravio sam u kojoj valuti igram,pre će biti dolari,al' ajde) za dovođenje igrača...

6. Jel znate nekog dobrog skauta?? Ovi moji teletabisi neki...

7. E da i kako da namestim da otplacujem igraca na rate ? :)

8. За који клуб ти треба скаут?

ЕДИТ: Код трансфера имаш да ставиш месечно плаћање на колико ћеш месеци и који износ. Нпр лупам, за 12 месеци ћеш да отплаћујеш 1,2 милиона тј месечно плаћаш 100 000 евара :)

9. Не дајем помоћ ромима

ЕДИТ

Зезам се, иди на search па staff и у филтеру стави да има способности процене играча и потенцијала минимум 15 и наћи ћеш

10. Идеш у овом additional fees на add па ово прво Monthly installments.

11. О Микиће, пуцаш на високо :)

12. Mikicu, daj mi nekog skauta, znam da imas. lol

13. Па рекао сам ти како да нађеш скаута, зезао сам се за оно прво :/

14. Znam za to, nego mi izbaci neke nase klosare... Treba mi neki stranac-usranac .:D

15. Па углавном странци нече да доџу у наше клубове

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.