Ne'š se usrećiti nešto previše sa Nikonom,treba mu bacati pasulj kako će da se razvije...Imaš takvih špiceva koliko 'oćeš,samo iskoristi scouting na pravi način,možda je najbolje nekog mladog da mazneš(ali ne i premladog jer ćeš se načekati da se razvije) za nešto manje pare,npr napadač preko 31,32 godine,ode u kurac sa ocenama kakav god da je bio...Jel vam se dešavalo da u klubove koji su u realnosti kurton,dođu neki tajkuni na takeoveru :D Kod mene hoće neki Španac da uzme Metalac koji je trenutno treći i da da 60 i kusur miliona evra(ili dolara,zaboravio sam u kojoj valuti igram,pre će biti dolari,al' ajde) za dovođenje igrača...
ЕДИТ: Код трансфера имаш да ставиш месечно плаћање на колико ћеш месеци и који износ. Нпр лупам, за 12 месеци ћеш да отплаћујеш 1,2 милиона тј месечно плаћаш 100 000 евара :)
Šteta što je zamrela tema.
eh kako je pre bila zamrla,ja mislio biće desetak komentara :) kakva li će biti dvanaestica da mi je znati...
Može preporuka? Treba mi neki solidan špic za najviše 3 miliJona, ali da je bolji od Kaluđerovića.
Nikon el Maestro za 850.000 jevra!!! Sad ću da jebem majke sas njega. :D
Ne'š se usrećiti nešto previše sa Nikonom,treba mu bacati pasulj kako će da se razvije...Imaš takvih špiceva koliko 'oćeš,samo iskoristi scouting na pravi način,možda je najbolje nekog mladog da mazneš(ali ne i premladog jer ćeš se načekati da se razvije) za nešto manje pare,npr napadač preko 31,32 godine,ode u kurac sa ocenama kakav god da je bio...Jel vam se dešavalo da u klubove koji su u realnosti kurton,dođu neki tajkuni na takeoveru :D Kod mene hoće neki Španac da uzme Metalac koji je trenutno treći i da da 60 i kusur miliona evra(ili dolara,zaboravio sam u kojoj valuti igram,pre će biti dolari,al' ajde) za dovođenje igrača...
Jel znate nekog dobrog skauta?? Ovi moji teletabisi neki...
E da i kako da namestim da otplacujem igraca na rate ? :)
За који клуб ти треба скаут?
ЕДИТ: Код трансфера имаш да ставиш месечно плаћање на колико ћеш месеци и који износ. Нпр лупам, за 12 месеци ћеш да отплаћујеш 1,2 милиона тј месечно плаћаш 100 000 евара :)
Za Red Star :)
Не дајем помоћ ромима
ЕДИТ
Зезам се, иди на search па staff и у филтеру стави да има способности процене играча и потенцијала минимум 15 и наћи ћеш
'esi neki...
http://img847.imageshack.us/img847/4193/unledjfc.jpg Dje sad ja da nastimam to 12/24/48 rata?
Идеш у овом additional fees на add па ово прво Monthly installments.
ZAHFALJUJEM!!!!
О Микиће, пуцаш на високо :)
Mikicu, daj mi nekog skauta, znam da imas. lol
Па рекао сам ти како да нађеш скаута, зезао сам се за оно прво :/
Znam za to, nego mi izbaci neke nase klosare... Treba mi neki stranac-usranac .:D
Па углавном странци нече да доџу у наше клубове
kurave...